Horoscop 31 iulie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru ultima zi a lunii

Horoscop zilnic 2014 pentru Joi, 31 iulie 2014: Racii au perioada perfecta pentru a cumpara ceva de valoare, iar Varsatorii pot avea probleme de sanatate.

30 iul. 2014, 11:33
Horoscop 31 iulie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru ultima zi a lunii

Horoscop berbec Joi 31 iulie 2014
Stresul se accentueaza astazi, iar Berbecii fumatori maresc doza obisnuita de tutun. Ar fi bine sa incercati sa va limitati la maxim 10 tigari in urmatoarele 24 de ore, sau cautati o modalitate de terapie alternativa, cum ar fi hipnoza.

Horoscop taur Joi 31 iulie 2014
Nu va lasati pacalit de mediul inconjurator si de familie; sfaturile celor dragi in acest moment va pot duce in noroi in loc sa va ajute cu idei. Pentru multe dintre rudele dumneavoastra viata sentimentala va fi buna.

Horoscop gemeni Joi 31 iulie 2014
Puteti intalni oameni care au multe puncte in comun cu dvs si va vor ajuta sa depasiti anumite situatii sensibile. Acest lucru va fi, de asemenea, o oportunitate de a gasi un mediu social diferit, care va avea schimbari pozitive.

Horoscop rac Joi 31 iulie 2014
Daca ar fi sa faceti o achizitie majora, cum ar fi un apartament, masina sau un congelator, acum este exact momentul potrivit. Probabil si zilele urmatoare, va fi aceeasi situatie favorabila.

Horoscop leu Joi 31 iulie 2014
Furia poate provoca o multime de probleme in aceasta perioada, precum și in viata personala si de lucru. Auto-controlul va fi acum mai mult ca niciodata, cheia succesului.

Horoscop fecioara Joi 31 iulie 2014
Perioada aceasta este destul de favorabila pentru o avansare profesionala. Atitudinea si cuvintele jignitoare aruncate unor persoane, va ataca pacea mentala. Cu toate acestea, oamenii din familia dvs nu trebuie sa-si faca griji.

Horoscop balanta Joi 31 iulie 2014
Comportamentul celui care va iubeste vi se va parea destul de confuz, oarecum capricios sau inconsistent. Uneori va intrebati daca persoana asta va iubeste cu adevarat.

Horoscop scorpion Joi 31 iulie 2014
Investitiile pe care le-ati facut in afaceri, nu va pot asigura profitul asteptat. Capacitatea dvs. in ceea ce priveste adaptarea se va extinde, si la randul sau, va ajuta foarte mult in eforturile dvs diferite.

Horoscop sagetator Joi 31 iulie 2014
In relatia de cuplu pot exista momente de iubire dar si de neintelegeri, insa acest lucru este temporar. Pot exista unele probleme de sanatate, minore.

Horoscop capricorn Joi 31 iulie 2014

Cu siguranta veti fi mai putin predispusi la militantism si manie decat inainte. In aceasta etapa, preferati sa asteptati ca lucrurile sa se stabileasca pentru a face tot ce este nevoie pentru a pastra calmul.

Horoscop varsator Joi 31 iulie 2014
Puteti avea probleme de sanatate in aceasta perioada, in special boli de stomac, care pot forma ulcer. Mai mult decat atat, daca aveti probleme cu ficatul si intestinele, mergeti la un control.

Horoscop pesti Joi 31 iulie 2014
Partenerul dvs fa vi grijuliu si atent, iar aceasta perioada va ofera un mediu pașnic. Observati cu greu neajunsurile si pozitia dvs. poate fi asemanata cu ochiul care vede totul.

Sursa: bewoman.ro