Horoscop 22 iulie 2016: Mare agitaţie pentru Săgetători

Horoscop 22 iulie 2016: Săgetătorii au parte de o zi foarte agitată. Trebuie să se detaşeze de nebunia din jurul lor pentru a face faţă cu luciditate situaţiei în care se află. Citeşte horoscopul zilei de 22 iulie şi află previziunile pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
21 iul. 2016, 11:01
Horoscop 22 iulie 2016: Mare agitaţie pentru Săgetători

Horoscop 22 iulie 2016: Berbec

Ai in fata ta o persoana care iti ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste moralitatea si nu poti avea incredere in ea. Ai auzit lucruri ciudate despre acest om, ii cunosti istoricul nu tocmai pozitiv si esti tentat sa-l etichetezi in functie de ceea ce se aude despre el.

Inainte de a-l judeca prea aspru si de a-i arunca in spate atribute care poate nici nu-l reprezinta, incearca sa-l cunosti mai bine. Poate nu mai e demult cel care era candva, poate s-a schimbat in bine, poate si-a reparat reputatia. Pune-te un pic in pielea sa, pentru ca vei resimti sagetile nedrepte ale lumii impotriva lui si ai sa-ti dai seama ca nu isi au rostul. Fii mai ingaduitor.

Citeşte şi  Horoscop 2017 pentru toate zodiile. Primele previziuni ale viitorului an

Horoscop 22 iulie 2016: Taur

Esti tras in doua directii: una duce spre viitor, care arata promitator si are multe de oferit, alta duce spre trecut, de care esti inca foarte atasat. Nu te poti rupe nici de ceea ce ai avut inainte, dintr-o nevoie imensa de securitate, dar parca te-ai saturat de lucruri deja cunoscute si ai dori si altceva.

Este timpul sa tragi o linie foarte distincta intre aceste doua planuri ale vietii tale si sa lasi trecutul la locul lui, folosind din el doar ceea ce te ajuta sa mergi mai departe, spre etapele viitoare. Trecutul e temelia, e baza de cunostinte si experiente pe care te poti folosi, dar nu trebuie sa fie si ghiuleaua de picior pe care o tot cari dupa tine. Elibereaza-te de acel balast, daca nu-ti face bine!

Citeşte mai mult pe Huff.ro