Horoscop zilnic 25 iunie 2016. Află ce ţi-au pregătit astrele

Horoscop 25 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 25.06 2016!

24 iun. 2016, 14:53
Horoscop zilnic 25 iunie 2016. Află ce ţi-au pregătit astrele

Berbec

Azi apreciezi mai mult ca oricand valoarea prieteniei, pentru ca un om este alaturi de tine si iti ofera cel mai de pret ajutor exact cand ai mai mare nevoie de asta. Culmea, nu e neaparat cel pe care il numeai cel mai bun prieten, deci nu te astepta la miracole de la cel de la care ai astepta asta, ci poate fi vorba de o persoana care nu se bate cu pumnul in piept de cate face pentru tine, in schimb e acolo langa tine su te sustine. Ajutorul lui nu e neaparat unul concret, adica sa puna mana sau umarul ca sa faca ceva palpabil pentru tine sau in locul tau, dar e calauza cea mai de incredere care iti arata o cale. Urmeaza-i sfaturile, pentru ca sunt folositoare in situatia de fata!

Taur

Cu toate ca va simtiti in forma, este posibil sa constatati ca nu va reuseste aproape nimic. Se pare ca sunteti confuz si va lipseste simtul practic. Nu este exclus sa fiti inteles gresit de cei din jur. Va recomandam sa nu fortati lucrurile, pentru ca riscati sa va certati atat cu colegii de serviciu, cat si cu partenerul de viata.

Gemeni

Faci echipa excelenta cu o persoana care te completeaza perfect. Tu esti sursa de informatie, cel care le pregateste pe toate in detaliu din punct de vedere teoretic, iar celalalt e sursa de energie. Stati mult de vorba, va incurajati reciproc sa va manifestati in voie, si orice proiect cladit in doi, in tandem, in care nimeni nu o face pe seful, va fi de succes. Ca e o relatie de serviciu, una de iubire sau una de afaceri, mereu gasesti in cel din fata ta stimulentul potrivit pentru a spune clar ce gandesti si ce doresti.

Rac

Inainte de a te dedica unei cauze nobile, pe care o pui in slujba altora, gandeste-te un pic la cel din fata ta. Oricat de mult ai iubi oamenii, oricat de idealist ai fi si ai investi in ei doar incredere, ar trebui sa asculti un pic ce-ti transmite intuitia, pentru a vedea adevarata fata a acestuia. Nu fi chiar atat de bun si de darnic, nu da si camasa de pe tine de dragul unui om care iti cere ajutorul, pentru ca s-ar putea sa aiba si interese egoiste pe care le ascunde in spatele unei povesti impresionante, dar nu neaparat reala! Deschide bine ochii, nu doar inima, pentru a vedea cine este cu adevarat, ca sa nu te daruiesti unei persoane care va prelua de la tine tot ce ai de dat, si nici macar un multumesc nu stie sa spuna.

Leu

Aveai o stare ciudata de neliniste, o emotie negativa care ti se cuibarise in suflet, dar azi orizonturile se lumineaza ca prin farmec si dispar toate aceste stari ciudate. Nu mai esti atat de derutat, de nesigur pe tine si pe ceilalti, ci iti recapeti dintr-o data atitudinea optimista si tonica, pregatit de orice. Aveai nevoie doar de o scanteie de energie pozitiva pentru a depasi acest hop emotional negativ, care semana cu apatia, depresia, disperarea, dar daca te agati de acel carlig cat de mic ce te scoate la lumina, te vei simti din nou foarte sigur pe situatie.

Citeşte mai mult pe Huff.ro