Horoscop zilnic 25 octombrie: Scorpionii privesc cu emoţie spre viitor. Uite predicţiile astrale pentru zodia ta

Citeşte horoscopul zilei de 25 octombrie 2016 şi descoperă predicţiile astrale pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 12:58
Horoscop zilnic 25 octombrie: Scorpionii privesc cu emoţie spre viitor. Uite predicţiile astrale pentru zodia ta

Berbec

Trebuie sa lupti pentru a dovedi adevarul intr-o situatie tensionata din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputatie, dar ai acum sansa de a restabili echilibrul firesc si de a-ti recapata pozitia meritata. Nu permite nimanui sa te jigneasca pe nedrept, apeleaza la toate armele din dotare pentru a demonstra ca esti corect si nu te simti vinovat de nimic.

Altii sunt cei care incearca sa arunce vina pe umerii tai ca sa scape basma curata, dar nu trebuie sa accepti asemenea nedreptate. Poti scapa fara urmari, dar trebuie sa te ridici pentru drepturile tale!

Taur

Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur, organizat, constient ca nimic nu se cladeste peste noapte.

Faci un pact cu timpul pentru ca mai e cale lunga pana vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce sa te grabesti? Ai rabdare suficienta pentru a le lua pe toate pe rand, pe indelete, si a le duce la indeplinire, convins ca viitorul spre care te indrepti va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Esti un exemplu de maturitate si incredere in ziua de maine!

Citeşte şi  Horoscop de bilanţ 2016: Mariana Cojocaru a explicat cum se va încheia anul pentru fiecare zodie

Gemeni

Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit.

Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

Rac

Toate par sa se fi impotmolit intr-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai misca. Nu insista sa treci azi peste acest hop, pentru ca nu detii resursele necesare pentru o reusita. Esti pesimist, lipsit de energie, moralul e la pamant iar motivatia e zero.

Cu asemenea bagaj sarac la tine, cum sa depasesti momentul cu capul sus? Asteapta, stai pana se mai clarifica lucrurile si, dupa ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decat acum. Daca tot stai pe loc, nu-ti turna cenusa in cap, plangandu-ti de mila, ci informeaza-te!

Citeşte mai mult pe Huff.ro