Horoscop zilnic 27 octombrie. Balanţele participă la un adevărat RĂZBOI!

Taurii încearcă să iasă din atmosfera deloc armonioasă din mediul lor intim, în timp ce Leii se simt timizi în fața persoanelor cu autoritate. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

26 oct. 2016, 12:53
Horoscop zilnic 27 octombrie. Balanţele participă la un adevărat RĂZBOI!

Berbec

Vorbesti despre viitor cu mult entuziasm, convins ca totul va iesi foarte bine in ceea ce priveste planul la care iti aduci contributia. Cand esti atat de optimist, lumea chiar te crede si castigi tot mai multi adepti alaturi de tine. Daca va uniti cu totii fortele, puteti construi un proiect de succes, fie ca e vorba de o actiune comuna in familie, fie ca e un plan de anvergura care te va tine ocupat luni de zile de acum inainte. Merita tot efortul, pentru ca rezultatele vor fi foarte bune, doar ca mai e cale lunga pana la ele.

Taur

Daca atmosfera nu e armonioasa in mediul tau intim, fa tot posibilul sa iesi din acel spatiu undeva unde sa te simti mai bine. Ai nevoie de o calatorie, de o detasare de ceea ce se petrece acasa, pentru ca acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Daca poti face abstractie de tot ce se intampla in mediul tau obisnuit si sa pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar si de persoane complet straine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel incat sa te detasezi de balastul emotional de acasa.

Vezi continuarea pe Huff.ro