Horoscop zilnic 28 mai 2015, joi. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de joi destul de agitata pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca apar o serie de probleme ce necesita rezolvare urgenta. Multi nativi vor avea de suferit la capitolul financiar si in amor.

28 mai 2015, 05:24
Horoscop zilnic 28 mai 2015, joi. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi
Zi de joi destul de tensionata pentru nativii din Berbec, avandin vedere ca au parte de o serie de probleme financiare pe care nu le-au anticipat. Asa ca se vor trezi in postura de a fi nevoiti sa faca o serie de eforturi pentru a aqcoperi cheltuielile neasteptate.

TAUR – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi
Taurii se confrunta joi cu probleme de natura amoroasa, avand in vedere ca persoana iubita le face o serie de probleme la care nu se astetpau. Spre finalul zilei vor incepe sa-si puna intrebari cu privire la fidelitatea acesteia.

GEMENI – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi
Gemenii pe de alta parte au o zi de joi minunata, din toate punctele de vedere. Mai precis, fac rost de o suma importanta de bani, la care nu se asteptau si persoana iubita le face o supriza de proportii, in ceea ce priveste o calatorie mult asteptata.

RAC – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi
Zi linistita de joi pentru Raci, avand in vedere ca nativii acestei zodii au reusit sa rezolve recent o serie de probleme de sanatate care le dadeau batai de cap. Racii reusesc joi sa se odihneasca bine si sa isi incarce bateriile.

LEU – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi
Si Leii au o zi de joi in care in mare parte se relaxeaza. Se simt destul de epuizati dupa efortul depus in zilele ce au trecut asa ca se vor bucura de timpu liber de care au parte.

FECIOARA – horoscop zilnic 28 mai 2015, joi
Joi Fecioarele vor fi nevoite sa se ocupe de o problema profesionala. Este posibil sa aiba de rezolvat o serie de neintelegeri cu privire la o serie de documente de care depinde viitorul lor financiar.

Continuarea pe Lyla.ro