Horoscop zilnic 3 octombrie 2016. Taurii riscă să fie păcăliţi la bani

Horoscop 3 octombrie 2016. Previziuni pentru 03.10.2016! Taurii riscă să fie păcăliți la bani sau inclusiv jefuiți. Trebuie să fie foarte atenți la ce cumpărături fac astăzi.

RomaniaTV.net
02 oct. 2016, 17:35
Horoscop zilnic 3 octombrie 2016. Taurii riscă să fie păcăliţi la bani
Berbec – Horoscop 3 octombrie
 
Ai un mare tel de atins in cariera, dar e cale lunga pana vei ajunge la materializarea lui. Trebuie sa mai pui mana pe carte, sa inveti ceva nou, sa apelezi la persoane specializate in domeniul cu pricina, deci cauta de pe acum mijloacele concrete de a-ti vedea visul implinit. Ai toate sansele sa ajungi acolo, doar ca trebuie sa te folosesti de foarte multe instrumente intermediare. Azi poti intalni persoana care te poate indruma pe calea ta spre implinirea visului si de aici incepe aventura.
 
Taur Horoscop 3 octombrie
 
Nu te aventura asa la primul pret care ti se propune, fie ca e vorba de sansa de a cumpara ceva sau de a vinde un obiect, pentru ca vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie sa mai negociezi, sa obtii un pret mai profitabil. Mai tarziu e posibil sa ti se ofere un pret mai bun si nu vei mai putea schimba cu nimic lucrurile. Nici nu te arunca in cheltuieli mai mari decat poti duce, pentru ca ai putea face abuzuri financiare greu de echilibrat mai apoi. Tine de banii tai cu dintii!
 
Gemeni Horoscop 3 octombrie
 
Nu poti continua o poveste de iubire in acelasi mod ca pana acum, ci se cere o viziune noua asupra relatiei voastre. Poate s-a instalat monotonia si plictiseala, poate simti un blocaj in comunicarea cu persoana iubita, deci ar fi nevoie de aer proaspat in cuplu. O initiativa venita de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care sa va scoata pe amandoi din zona terna in care nimic interesant nu se mai intampla. Veti vedea ca relatia poate capata un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cat de multa nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimba.
 
Rac Horoscop 3 octombrie
 
Unde apari tu, chiar si cele mai aprinse conflicte au sanse sa se aplaneze, pentru ca vii cu duhul blandetii si reusesti sa-i linistesti pe toti cu o vorba. Nimeni nu si-ar permite sa ridice tonul in fata ta, pentru ca inspiri respect si autoritate, chiar si fara a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, solutii practice la orice situatie tensionata si consideri ca nu are rost sa te certi pentru aspecte care oricum isi vor gasi rezolvarea daca toata lumea ar coopera pasnic. Ghideaza-i si pe ceilalti spre gasirea celei mai eficiente solutii.