Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 20 februarie 2020. Te simţi inspirat în amor?

Iată horoscop zilnic dragoste pentru azi JOI 20 FEBRUARIE 2020. Astăzi are loc un aspect astral minunat, sextilul dintre norocosul Jupiter în Capricorn și Neptun în Pești, setând o tendință frumoasă, încântătoare și plină de semnificatie ce ne va colora tot anul 2020. Este timpul sa aducem mai multa inspiratie la viata, sa insufletim cele mai bune idei, sa ne bucuram de romantism. Ce traieste in imaginatia ta? Ce se afla acolo si e plin de sens ?

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 03:31
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 20 februarie 2020. Te simţi inspirat în amor?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Da-ti voie sa te relaxezi si sa traiesti momente intime alaturi de partenerul de cuplu. Relatia iti ofera acea oaza de liniste si satisfactie de care ai nevoie. Pune-ti imaginatia la lucru si rezerva-i o surpriza persoanei iubite. Daca esti singur, fa-ti curajul si marturiseste ce simti. Cine stie ce ti-ar putea aduce aceasta declaratie. S-ar putea sa descoperi inceputul unei noi povesti de dragoste.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Viata de cuplu are nevoie de atentia ta. Apoi, nu te lasa dominat de emotii pentru a evita disputele verbale cu persoana iubita. Unele dintre problemele cu care va confruntati in relatia de cuplu sunt din cauza ta asa ca ar trebui sa-ti asumi responsabilitatea pentru ele. Daca esti singur, pune-ti sarmul la lucru si vezi ce obtii.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Depinde doar de tine pentru a imbunatati relatia de cuplu. Astea inseamna ca trebuie sa faci un efort si sa nu mai amani discutia importanta pe care trebuie sa o ai cu jumatatea ta. Trebuie sa vorbiti despre punctele diferite de vedere si sa ajungeti pe un teren comun. Esti singur? Atunci ia taurul de coarne si implica-te, nu mai asteapta sa-ti pice totul in brate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.