Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru 17 IULIE 2019. Agitatie dupa eclipsa partiala de Luna

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 17 IULIE 2019. Venus e in Rac si raspunde de relatiile tuturor, de tot ce iubim. Azi e in opozitie cu Saturn, lordul karmei si al responsabilitatii. Este, deci, timpul pentru o verificare realista a relatiilor. Este vorba de un capat de drum pentru unele relatii? Poate ca da, poate ca nu!

RomaniaTV.net
17 iul. 2019, 03:12
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru 17 IULIE 2019. Agitatie dupa eclipsa partiala de Luna

Iata previziunile in amor pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Este important sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre grijile si problemele tale. Ai grija sa nu arunci vina pe jumatatea ta si gandeste-te inainte de a spune ceva ce ar pute-o rani. Daca esti singur sunt sanse foarte mari sa intalnesti in aceasta seara persoana visurilor tale.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Te simti pozitiv si plin de energie iar acest lucru are impact si asupra vietii de cuplu. Aduci bucurie in relatia voastra lucru ce va avea un efect bun si asupra partenerului. Daca esti singur, nu uita: cine indrazneste are numai de castigat. Daca nu i-ai spus unei anumite persoane ce simti pentru ea, azi e o zi numai buna pentru a o face. In cazul in care sentimentele tale nu sunt impartasite nu fi suparat iti vei gasi in curand sufletul pereche.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Nu este o zi potrivita pentru a te certa partenerul de cuplu. Ia initiativa si fa un efort pentru a te apropia de jumatatea ta. In loc sa te retragi in tine cauta modalitati prin care sa reaprinzi flacara pasiunii intre voi, renunta la rutina si incepeti un nou capitol al vietii voastre. Nu ai inca pe cineva in viata ta? Viata ti-a pregatit o surpriza: vei intalni o persoana care iti va da viata peste cap. Profita de aceasta oportunitate pentru a intra intr-o noua relatie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.