Horoscop zilnic DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018. Incotro o apuci azi cu Luna in Sagetator?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 14 OCTOMBRIE 2018 ; si astazi Luna este in Sagetator si nu ar trebui sa ai nicio grija ci cat mai multa stare de bine si pofta de viata. Cel putin asta ar trebui sa se intample daca iti joci cartile bine si iti urmezi intuitia care mereu vrea sa te duca numai impliniri. Cum sa faci asta? Scoate-te in afara rutinelor care te streseaza si a grijilor curente. Fa un efort. Vei avea suficient timp sa te reintorci la tot ce te preocupa pentru saptamana ce urmeaza dupa ce Luna se muta diseara in Capricorn.

RomaniaTV.net
13 oct. 2018, 18:11
Horoscop zilnic DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018. Incotro o apuci azi cu Luna in Sagetator?

Cu Luna in Sagetator ai nevoie sa fii in exterior si in miscare.

Fie ca esti in curtea din spate, fie la tara, fie la munte, fie in parc, important este sa ai aer proaspat. Altfel, te poti simti ca si cum vrei sa te urci pe pereti ! Ochii tai au nevoie sa vada niste orizonturi indepartate, chiar daca asta inseamna doar sa se odihneasca din a privi ecranul telefonului sau monitorului. Este o zi excelenta pentru o excursie sau o iesire cu prietenii.

Calatoriile facute doar cu mintea sunt la fel de bune si chiar mai eficiente pentru unii, deci daca nu ai cum fizic calatori, macar lasa-ti mintea sa o faca. Sunt tot felul de escapade in aceasta lume. Urmeaza cararea…

Cand vine seara, Luna ajunge in pragmaticul si pamantescul Capricorn, aducandu-ti atentia inapoi aici si acum, ca sa te pregatesti pentru saptamana ce urmeaza. Acum este momentul sa te gandesti cum sa iti transformi viziunea in realitate. Cheia este inovatia.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de DUMINICA 14 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi poate fi una din acele zile in care iti vine sa te ciupesti sa te convingi ca este real. Ar trebui ca totul sa iti fie excelent din toate punctele de vedere. Succesul si norocul vin usor si repede spre tine, cu doar cateva mici iritari care pot complica lucrurile. Afacerile si banii sunt si ele pe cote crescatoare, desi te poti simti oarecum temator despre ce va urma. Nu te ingrijora. Viata are grija de tine. Mergi dus de val.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cariera si succesul financiar de pana acum ar trebui sa iti fi pavat un drum pentru tine pe care sa iti poti implini unele din cele mai dragi vise. Poate ca ti-ai dorit sa revii la studii pentru a obtine o diploma mai avansata, sau sa faci o anumita calatorie sau sa incerci sa scrii ceva. Orice ar fi, azi ai agenda mai libera si mai flexibila, deci dedica-ti acest timp pentru un asemenea vis. Incepe sa planifici de azi !

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Acum ca ar trebui sa te simti mai in siguranta in legatura cu afacerea si situatia ta financiara, te poti uita dupa moduri in care sa iti hranesti interesele spirituale si metafizice. Abilitatile tale intuitive si psihice ar trebui sa opereze la un nivel ridicat, cauzandu-ti sa experimentezi unele vise puternice si viziuni si sa primesti anumite intuitii si calauziri de aici. Cartile si lectura se pot dovedi in mod special inaltatoare azi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.