Horoscop zilnic DUMINICA 15 IULIE 2018. Pentru ce bate inima ta mai tare?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 15 iulie 2018 pentru fiecare zodie.

14 iul. 2018, 18:53
Horoscop zilnic DUMINICA 15 IULIE 2018. Pentru ce bate inima ta mai tare?

Urmeaza-ti inima, Luna este inca in Leu pana diseara! Sa bata tobele! Luna in Leu nu iti lasa niciun motiv sa nu fii suficient de puternic incat sa nu te pui pe tine azi primul pe lista de prioritati. Cine este vedeta showului? Da, da, exact. Tu esti. Deci nu te mai incurca cu alte ganduri si da-ti putina odihna binemeritata, iubire si afectiune. Fa ce iti place sa faci. Urmeaza-ti inima. Exprima-ti sentimentele. Lasa viata sa fie luminoasa si stralucitoare! Luna in Leu pune atentia si lumina pe toate acele lucruri care iti aduc bucurie si te fac sa te simti vazut, auzit si iubit. Sub energia acestei Luni, ai practic toata ziua la dispozitie sa te rasfeti in ce forma vrei, de la o baie cu spuma la leneveala pe o plaja visand pe propria-ti carpeta magica.

Diseara tarziu, Luna se muta in pamantescul semn Fecioara, adica acolo unde este si planeta iubirii Venus. Ceea ce iti putea parea doar o idee romantica nebuneasca acum cateva luni, azi poate fi ceva logic si real, aducandu-te si mai aproape de dorintele inimii tale.

Cum te impacteaza eclipsele verii 2018 in functie de zodie citeste aici.

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 15 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca vrei sa participi la o clasa de yoga este o decizie buna. Daca incerci sa mananci alimentatie ayurvedica este deasemenea bine. Orice faci pentru echilibru minte-corp-suflet este bine. Te poti astepta sa ti se intample multe lucruri noi si placute azi. Nu fii ingrijorat cu banii, exista premize favorabile in viitorul apropiat sa vina spre tine o suma de bani.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aparent, ziua de azi ar putea evolua intr-una dificila. Dar maturitatea si experienta ta de a te descurca in situatii adverse va veni in ajutorul tau. Vei fi in stare, pe masura ce ziua avanseaza, sa lamuresti orice problema ce apare si sa termini ziua intr-o nota optimista. Daca esti implicat intr-o afacere, ziua va fi buna si chiar profitabila.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te asteapta o zi fructuoasa si plina cu oportunitati. Vei fi in stare sa iti rezolvi toate treburile usor si placut. Oricum, va fi nevoie sa investesti un efort suplimentar ca sa ii satisfaci pe altii. Vei putea fi implicat in tot felul de discutii cu membrii familiei si vecinii. Atitudinea ta e cea care va face diferenta ce fel de discutii vor fi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO