Horoscop zilnic DUMINICA 22 IULIE 2018. Venus si Jupiter ne dau o mare surpriza!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 22 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Astazi are loc un tranzit benefic si important, primul demn de remarcat dupa eclipsa partiala de Soare de vineri 13 iulie: Venus aflat in Fecioara face un aspect de sextil cu Jupiter aflat in Scorpion.

RomaniaTV.net
21 iul. 2018, 17:38
Horoscop zilnic DUMINICA 22 IULIE 2018. Venus si Jupiter ne dau o mare surpriza!

Despre Venus, planeta iubirii si relatiilor, stim ca este in Fecioara din 10 iulie si va sta aici pana pe 6 august, invatandu-ne sa iubim pragmatic, concret, aplicat, asa cum numai Fecioara o poate face.

Despre Jupiter, planeta norocului, oportunitatilor, banilor si expansiunilor, stim deja ca a iesit din miscarea sa retrograda tot din 10 iulie si acum este in Scorpion. Jupiter in miscare directa este o bucurie pentru toata lumea si asteptam cu entuziasm oportunitatile pe care ni le pregateste si de care avem atata nevoie.

Acest tranzit astral Venus in sextil cu Jupiter este unul excelent si foarte benefic pentru toata lumea! Chiar avem nevoie de aceasta energie dupa cea opusa a eclipsei partiale de Soare recente dar si a cinci astre aflate in retrograd la acest moment : Marte, Saturn, Neptun, Pluto si Chiron. In curand vor fi 6 pentru ca din 26 iulie si Mercur va fi retrograd. Asadar, pentru acum sa ne bucuram de ce ne aduce Venus in sextil cu Jupiter:

Acesta este excelent pentru distractie, party-uri si a iubi. Cu totii ar trebui sa ne simtim calzi si fericiti in interiorul nostru si sa ne dorim sa impartasim aceste emotii bune. Acest tranzit este un indicator al norocului si poti primi cadouri, bani sau complimente. Vei fi si in dispozitie generoasa si deloc lacom.

Socializarea este favorizata pentru ca va creste carisma, popularitatea si farmecul oamenilor. Ne vom dori sa aratam bine si sa ne simtim excelent.

Sexul este o cale excelenta de a ne manifesta afectiunea sub acest tranzit si ne vom simti si vom fi mai atractivi decat de obicei. Este o perioada excelenta pentru intalniri romantice, daca esti singur.
A-ti face prieteni este ceva usor acum si acestia vor fi autentici si veti beneficia reciproc.

Daca planifici sa pleci intr-o calatorie este foarte bine, in special calatoriile la distanta lunga sunt favorizate. Vei invata multe despre alte culturi si iti vei largi perspectiva vietii. Investitiile financiare sunt favorizate iar norocul si cresterea se vor simti alaturandu-se bunei educatii. Toate interactiunile si dealurile vor fi satisfacatoare si pline de cooperare.

Singurul pericol la care sa fim atenti sub acest tranzit este o tendinta spre exces, in special cu alimentele dulci si substantele care dau dependenta.

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 22 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Azi esti deosebit de interesat de fenomene supranaturale sau oculte sau cel putin asa esti favorizat. Te poti adanci in acest hobby, poti cumpara carti sau te poti documenta prin filme sau articole pe aceste teme inclusiv pe fenomene paranormale. Foloseste informatiile primite pentru un scop pasnic pentru tine.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi vei fi in mod special constient si atent la credintele si principiile dupa care operezi. Vei fi foarte mandru si sensibil, fara sa tolerezi comentarii adverse si critici. Oricine indrazneste sa te chestioneze sau sa te ia in deradere va fi pus la punct de tine. Fii insa mai tolerant cu credintele si punctele de vedere ale altora. Intoleranta manifestata sub forma unor reactii ascutite si acide poate deteriora anumite reactii.
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te-ai tot gandit sa aranjezi o reuniune de familie sau o intrunire la tine acasa ? Daca da, acum este un moment perfect. De ce doar familia ? Invita si prieteni apropiati sau asociati de afaceri. Va veti imbogati impreuna de un schimb de informatii si contacte foarte placute si folositoare.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro