Horoscop zilnic DUMINICĂ 23 SEPTEMBRIE 2018. Intrăm în zodia Balanţei!

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 23 SEPTEMBRIE 2018, ziua in care Soarele intra in armonioasa Balanta pentru o luna de zile. Tot astazi are loc echinoctiul de toamna, momentul cand ziua devine egala cu noaptea, urmand apoi ca noaptea sa preia conducerea in drumul tuturor spre iarna si Craciun.

22 sept. 2018, 18:22
Horoscop zilnic DUMINICĂ 23 SEPTEMBRIE 2018. Intrăm în zodia Balanţei!

Sociabila Balanta isi propune sa ne imbunatateasca calitatea tuturor relatiilor.

Insa Balanta este despre echilibru, deci nu este dispusa sa schimbe lucrurile in favoarea unei parti sau celeilalte fara sa existe o interactiune.

Din contra: Balanta cauta sa ajunga la echilibru indiferent prin ce trebuie sa trecem. Lipsa de respect, indiferenta sau nedreptatea nu pot fi tolerate de acest semn.

Ziua devine acum egala cu noaptea prin echinoctiul de toamna din aceeasi zi, o alta forma de echilibru, o alta forma de a ni se transmite de Univers ca suntem cu totii egali. Fara diferente, fara prejudecati. Cand intelegem asta, viata devine in mod natural pace si armonie, iar Balanta este despre pace si armonie.

Tranzitul anual al Soarelui prin Balanta este o reamintire si o invitatie de a fi mai umani, mai rezonabili, sa cautam pacea si bunul simt. Dar oare putem? Prin ce trebuie sa trecem ca sa gasim acest echilibru sau sa descoperim ca, deocamdata, nu suntem inca in acel punct?

In afara acestui moment important de schimbare de zodie, sa nu uitam ca suntem cu 2 zile inaintea Lunii pline in Berbec de marti 25 septembrie. Aceasta Luna plina este provocatoare, ne expune unei vulnerabilitati totale, ne face sa ne confruntam cu rani vechi date de abuzuri din copilarie. Acestea apar din pricina aspectului astral facut de Luna plina atat cu Chiron, vindecatorul ranilor, cat si cu Saturn.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de DUMINICA 23 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este timpul sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti gasesti propriile solutii. Calea pe care ai ales-o este una buna, deci nu lasa carcotasii sau invidiosii sa te scoata de pe ea cu indoieli. Ramai fidel idealurilor tale si, impreuna cu ajutorul prietenilor si colegilor, sigur vei ajunge acolo unde iti doresti. Zodia Balantei este despre relatii si ajutorul pe care il poti primi de la prietenii adevarati.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Vanturi blande sufla azi spre tine si te poti uita cu bucurie la o zi relativ calma, cat timp nu iti lasi gandurile sa se rataceasca de tine si sa iti joace feste. Incearca sa gandesti lucrurile profund inainte sa faci orice actiune si studiaza-ti fiecare miscare. Poti sa ai incredere in instinctele tale ce te avertizeaza ce urmeaza dupa colt. De regula ele au dreptate si astfel eviti surprizele si esti cu un pas in fata. Rabdarea este ce ai nevoie acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.