Horoscop zilnic DUMINICA 27 mai 2018. Luna în Scorpion tulbură energiile!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilnic pentru DUMINICA 27 mai 2018, ultima zi de weekend in care Luna se muta din Balanta in Scorpion si o data cu ea si influenta ei asupra noastra se schimba cu o alta energie.

26 mai 2018, 19:10
Horoscop zilnic DUMINICA 27 mai 2018. Luna în Scorpion tulbură energiile!

Cand Luna trece prin Scorpion, se activeaza zile de pasiune si dorinta foarte intense. Te poti simti mai increzator si poti avea energia de a solicita mai ferm lucruri, te poti simti foarte motivat si plin de resurse. In general, sunt foarte intensificate emotiile de la ambele capete ale spectrului si pot varia destul de mult intre ele, gratie influentei Scorpionului. Asteapta-te deci la susuri si josuri emotionale.

Urmeaza saptamana 28 mai – 3 iunie in care ne luam la revedere de la luna mai si de la sezonul de primavara 2018 si intram in energiile astrale aduse de prima luna a verii 2018, luna iunie. Insa nu inainte de a trai ultima reprezentatie astrala a lunii mai: Luna plina din Sagetator, numita si Luna plina florala de marti 29 mai! 

Iata Horoscopul saptamanii 28 mai – 3 iunie! 

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 27 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sunt mari sanse sa primesti un fel de ajutor material de la cineva din familie astazi. Scopul pentru acest gest este unul bun, deci fii sigur ca si tu il folosesti pentru acelasi scop. Poti petrece seara cu cei dragi care te-au ajutat.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi te poti gandi la locuri placute de exterior, picnicuri si calatorii placute. Dimineata o vei petrece cu membrii de familie sau prieteni, finalizand planuri si programari. Dar ai putea pierde urma lucrurilor pe durara zilei si sa schimbi planurile. Ai grija ce alegi sa traiesti, ca sa nu inchizi ziua cu o stare de plictiseala si frustrare.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te asteapta zile agitate si ocupate. Vei fi aglomerat incercand sa iti finalizezi proiecte in asteptare si cautand solutii mai bune sa iti rezolvi treburile. Insa toate acestea pot astepta pana dupa ziua de azi. Azi incarca-ti bateriile, iesi la aer, mergi la un film sau la o cina cu prieteni sau familia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.