Horoscop zilnic. DUMINICA 4 martie 2018. Afla ce te asteapta Duminica in functie de zodie!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru Duminica 4 martie 2018, a doua zi dupa Luna plina din Fecioara din 2 martie, ale carei efecte se simt inca cateva zile dupa evenimentul astral. Pe durata unei luni pline, totul este amplificat, fie bun fie rau. De aceea, luna plina poate fi vazuta atat ca o vreme a crizelor dar si un timp al oportunitatilor extraordinare. Depinde de starea noastra generala si a activitatilor din timpul lunii pline daca ii vom culege efectele pozitive sau negative.

RomaniaTV.net
03 mart. 2018, 19:19
Horoscop zilnic. DUMINICA 4 martie 2018. Afla ce te asteapta Duminica in functie de zodie!

Luna simbolizeaza emotiile si felul in care ele influenteaza mintea si datorita apropierii ei de Pamant este considerata unul din corpurile ceresti cu cea mai mare influenta asupra oamenilor de pe Terra. Practic, Luna este astrul ceresc care seteaza starea emotionala a oamenilor, pe masura ce tranziteaza semnele zodiacului.

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Planurile de a fi impreuna cu prieteni sau iubit ar putea fi amanate din cauza unor raspunderi de munca ce necesita atentia ta. Asta te poate indispune, mai ales ca ai putea dezamagi pe altii, dar asemenea situatii se mai intampla. Nu te lasa afectat, nu iti va afecta relatiile cu cei dragi. Munceste bine, fa ce e de facut si reprogrameaza distractia.

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Sanatatea ti-a fost excelenta in ultimele saptamani insa astazi te poti simti ceva mai cazut. Cauza este probabil stresul din ultimul timp. Ai muncit mult si te-ai concentrat excesiv pe job iar corpul se razvrateste. Ai nevoie de odihna. Relaxeaza-te si nu te simti vinovat ca iti dai o pauza de la orice tip de activitate. Oricine are dreptul sa fie singur cand si cand.

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Poate ai avut de gand sa ai o seara excelenta cu prietenii insa acest plan nu poate fi pus in practica din cauza unor forte peste puterea ta de control. Asta te poate dezamagi sau frustra dar nu ai ce face. Reprogrameaza si fa altceva astazi. Distreaza-te singur, e cea mai buna modalitate sa iti fie bine acum. Vezi un film singur, de ce nu ?

Horoscop zilnic. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Pot aparea evenimente neplacute in cartier ce agita membrii familiei. Poate fi de la un santier pornit in cartier pana la un incident cauzat de vreme. Chiar daca asta va da peste cap o vreme, va veti descurca. Intre timp, incearca sa inveselesti pe toata lumea din casa cu diverse idei de distractie din ce stii ca le place. Intotdeauna functioneaza !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.