Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 13 IANUARIE 2019. Unde eşti pus să fii realist azi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 13 IANUARIE 2019; astazi este ultima zi de weekend, Luna este tot in ambitiosul Berbec si ne da energie din plin insa tot azi sunt doua aspecte astrale importante de mentionat. Jupiter aflat in Sagetator este in cuadratura cu Neptun in Pesti, dar si Mercur este in conjunctie cu seriosul si karmicul Saturn. Ce inseamna asta pentru noi?

12 ian. 2019, 18:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 13 IANUARIE 2019. Unde eşti pus să fii realist azi?

Idealism si realismul se combina intr-un mod ciudat si de tine depinde sa faci ceea ce simti ca vrei sa faci cu aceasta combinatie.

Iti lasi visele sa se izbeasca de un zid ? Greu de crezut. Mai degraba te vei gandi la cele mai practice moduri de a-ti implini visele acum si aici.

Tu alegi daca esti realist sau idealist. Astrele spun ca poti fi si una si alta.

Prosperul Jupiter in cuadratura cu visatorul Neptun ne da vibratii super visatoare pentru a ne colora tot anul 2019 ! Aceasta este un aspect astrologic major pentru acest nou an care ne cheama sa ne ridicam asteptarile cat mai sus. Nu are sens, de exemplu, sa visezi pentru un apartament cu doua camere cat timp poti visa pentru o vila.

In timp ce visatul e indicat, frumos, posibil si la indemana, chiar recomandat, a fi nerealisti cand ne apucam de treaba nu este ceva pe placul lui Mercur, coordonatorul gandurilor si vorbelor noastre, aflat in ciocnire cu responsabilul Saturn tot azi.

Deci viziunile mari sunt minunate si indicate dar ai nevoie de un plan solid si realist de actiune la pachet. Acesta este mesajul zilei !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti total pregatit sa arati lumii ce persoana serioasa esti cu idei serioase. Si cu conjunctia Mercur Saturn in responsabilul Capricorn, vei impresiona pe oricine cu maturitatea si eficienta ta. Cineva important te poate delega pentru o sarcina de autoritate. Este, deci, un context favorabil sa te conectezi cu “greii” din lumea ta profesionala. Insa daca faci planuri de cariera, ai grija sa reflecte un punct de vedere conservator si matur. Asta e de apreciat acum.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti in maximul de potential de a fi studios acum. Mercur si Saturn sunt in conjuctie in zona ta de intelepciune, deci e tocmai bine sa dai iama in carti si sa devii priceput pe un domeniu ce te intereseaza. Fie ca mergi la un curs sau studiezi idei pe cont propriu, vei fi foarte eficient si concentrat. Daca deja detii aceste cunostinte de expert, impartaseste-le cu lumea si preda sau publica. Seriozitatea ta va arata oamenilor ca ti-ai facut temele bine si poti da intelepciune de talie mare.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O posibila ruptura de comunicare cu partenerul tau sau cu un colaborator important poate opri o relatie din functionarea ei buna. Cu Mercur in conjunctie cu Saturn, nu este vorba atat de un conflict care sa afecteze treaba cat de o incapatanare si lipsa de cooperare in a accepta si alte informatii fata de cele proprii. Astfel, nu te astepta la mare cooperare. Pentru moment, gestioneaza de unul singur cat de bine poti. Tot ce inseamna resurse comune sunt delicate azi, evita-le.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.