Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 6 IANUARIE 2019. Triplu eveniment pe Cer! Atentie la mesaj!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 6 IANUARIE 2019; astazi este ziua primei eclipse din cele cinci ce vor avea loc in 2019. Eclipsa este partiala de Soare si este in timpul Lunii Noi in Capricorn de astazi. Eclipsele care au loc asa de aproape de intrarea intr-un nou au accelereaza schimbari in viata ta, grabindu-te sa iti pui in practica rezolutiile de inceput de an si sa te si tii de ele.

RomaniaTV.net
05 ian. 2019, 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 6 IANUARIE 2019. Triplu eveniment pe Cer! Atentie la mesaj!

Tot astazi, rebelul si imprevizibilul Uranus iese din retrograd si ramane in Berbec pana in martie. Uranus va trimite unde de soc prin sistemul solar, lasandu-ne fara urma de indoiala ca este timpul sa reconsideri felul in care te raportezi la anumite aspecte. Sunt ultimele 2 luni cu Uranus in Berbec, dupa care Uranus se instaleaza in Taur pana in 2026.

Dat fiind ca Uranus face o rotatie completa prin cele 12 zodii in 84 ani, pentru multi oameni este ultima perioada din viata lor traita cu Uranus in Berbec (acolo unde a fost din 2010).

Atmosfera astrala este, asadar, electrizata intens. Este acum sau niciodata. Lucrurile se pot zgudui nu neaparat la nivel personal cat politic sau social ori economic.

Capricornul inseamna nu doar munca perseverenta pana in varf ci si cu sistemul bancar, cu guvernarea si cu tot ce tine viata laolalta. Ce nu mai functioneaza in viata ta ? Unde ai atins un punct mort ? Eclipsa iti atrage atentia aici, ajutandu-te sa abordezi problema si sa revii inapoi pe drumul bun.
Te poti simti destul de sensibil azi, deci nu planifica prea multe.

Este un moment de test si e bine sa fii in alerta. Auzi pamantul cum murmura ? Lucrurile se schimba la un nivel fundamental si vor fi schimbari pe care toata lumea le va vedea.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :
 
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Eclipsa partiala de Soare de azi in ambitiosul Capricorn iti va cere sa ai incredere in instinctele tale cand ai de-a face cu oameni importanti precum seful, parintii sau persoane notabile din lumea ta. Dintr-o data, iti va fi clar ca trebuie sa iti schimbi modul de abordare. Un vis sau un moment de revelatie te pot calauzi cum sa procedezi. Poate ca azi nu face sens, insa vei vedea mai tarziu adevarul.

 
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Planuri de calatorie, studiu sau incercarea a ceva nou se pot desfasura diferit decat te asteptai, gratie influentei eclipsei partiale de Soare de azi ce are loc in sectorul explorarilor. Un prieten de sex feminin sau un mentor te pot calauzi intr-o calatorie total diferita. Cat timp se simti in sincronicitate emotional sau spiritual cu persoana aceasta, esti pe drumul bun. Este perioada cea mai buna din an pentru Tauri sa se arunce in noi aventuri. Mergi inainte avand incredere ca si modificarile de directie sunt parte dintr-un plan divin.
 
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

A fi in sincronicitate emotionala si financiara cu partenerul tau (in iubire sau in afaceri) poate lua o directie diferita acum, gratie influentei eclipsei partiale de Soare in Capricorn si in zona ta de sustinere. Va trebui sa ai incredere in inima ta in loc sa impingi tot inainte conform agendei tale obisnuite de a actiona. Priveste-ti dorintele din perspectiva spirituala si vei vedea daca exista valoare reala din ceea ce crezi tu ca iti doresti. O examinare mai atenta poate revela nevoia pentru ceva mai plin de sens decat te-ai gandit pana acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.