Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 17 IANUARIE 2019. Venus aliniat cu Marte, iubire şi acţiune

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de JOI 17 IANUARIE 2019; Cosmosul este la doar câteva zile distanță de un eveniment special și rar ce are loc doar de 28 ori într-un secol și care se va mai repetă în mai 2021: eclipsă totală de Luna plină sângerie. Aranjează-ți timpul că să poți să prinzi câteva clipe în afară casei pentru a vedea ceremonia din Cosmos. Până atunci, astăzi se întâmplă lucruri între astre, importante pentru noi.

RomaniaTV.net
16 ian. 2019, 21:22
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 17 IANUARIE 2019. Venus aliniat cu Marte, iubire şi acţiune

Soarele este in conjunctie cu Nodul Lunar Sud din Capricorn si este indicatorul sa dam drumul. Curata ce e vechi si arunca, da drumul vechilor tipare de gandire ce al caror termen de valabilitate a expirat si pregateste-te pentre nou. Ai mai trecut prin asta, stii despre ce e vorba. Nodul Lunar Sud este locul unde cari dupa tie bagaj vechi, karmic. Uita-te si prin dulapuri si descotoroseste-te de vechituri. Pune lanterna peste gandiri vechi si ai curaj sa te desparti de ele. Toata energia Cosmosului din aceasta perioada vibreaza pentru viitor : Uranus, Soarele in Varsator, Luna plina sangerie, eclipsa totala lunara.

Luna este in guralivul Gemeni si musteste de curiozitate pentru tot ce se intampla, pentru toate posibilitatile noi. Luna se conecteaza azi cu planetele iubirii si pasiunii Venus si Marte, iar aceasta este o veste minunata. Este Joi seara pana la urma, de ce sa nu te distrezi ?

Venus in trigon cu Marte iti creste dorinta de contacte sociale si de distractie. Ofera o energie buna pentru a iesi la intalniri romantice pentru ca partea din tine tandra si iubitoare se echilibreaza cu dorinta pur sexuala. Poti fi direct fara a fi dur. Esti interesat de prietenii, nu doar de sex. Relatiile vechi pot inflori si este momentul ideal sa discutati subiecte tensionate intr-o relatie.

Si creativitatea va fi stimulata, deci apuca-te de proiecte creative si de orice pentru care ai pasiune. Creaza orice frumos cu bucurie si satisfactie. Totul e favorizat, gen petreceri, parcuri de distractii sau distractie acasa !
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu exista limita cat de departe poti ajunge in manifestarea pasiunilor tale azi. Fie ca alergi dupa o iubire la distanta, fie ca te imbarci intr-o calatorie spirituala fie ca inveti cu pasiune mai mult despre ceva ce te interesaza cu adevarat, esti implicat 100%. Venus in aventurosul Sagetator este aliniat cu Marte in semnul tau si esti entuziasmat sa te duci dupa ce iubesti. Viata e scurta, deci de ce sa o traiesti pe margine si sa o privesti cum se scurge ? Acesta este sunetul de trezire cosmic ce te ridica de pe banca si te baga in joc.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iti poate fi greu sa tii ascunsa o pasiune secreta desi este mai special sa o savurezi in privat. Cu Venus aliniat cu Marte, ti se trezeste o dorinta pe care, poate, ai negat-o. Poate nu e inca momentul sa iesi in public acum cu ceea ce simti, deci ai rabdare ca sa vezi cum se desfasoara lucrurile. Nu ar trebui sa faci o miscare pana cand timpul nu e potrivit.
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pasiunea ta pentru oameni se vede din felul in care relationezi cu partenerul, cu prietenii si cu grupurile in care participi. Cu un aliniament special Venus Marte, aduci caldura si entuziasm in interactiunile tale carora le e greu sa reziste farmecului tau. Daca esti cuplat, poti fi inspirat pentru noi planuri de viitor. Daca esti singur, uita-te in cercurile sociale pentru a gasi un potential partener care are viziuni similare cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.