Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 27 DECEMBRIE 2018. Avem treabă sau nu?

Iata horoscopul zilei de JOI 27 DECEMBRIE 2018 ; Marte, planeta actiunii, energiei si pasiunilor noastre, aflat in Pesti, se amonizeaza cu Nodurile Lunare aflate in Rac respectiv Capricorn azi. Este exact portia suplimentara de energie de care avem nevoie sa ne revenim dupa cele doua zile de Craciun!

26 dec. 2018, 19:58
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 27 DECEMBRIE 2018. Avem treabă sau nu?

Luna aflata in Fecioara adora sa ne tina in priza si ocupati, deci puteti realiza multe in aceasta zi de Joi aflata la mijlocul sezonului de sarbatori.

In plus, lui Marte in Pesti chiar ii pasa ce se intampla cu alti oameni si chiar cu umanitatea ca un intreg.

Deci, si tu ai putea avea un imbold spontan sa dai ceva cuiva sau sa faci ceva pentru cineva care sa aduca un beneficiu. Ai putea si sa simti impuls spre a face ceva creativ pentru cineva drag, pentru a oferi astfel dragoste si atentie.

Luna in Fecioara este ca o albinuta harnica toata ziua, punand punctul pe i si liniutele la t. Fie ca inca esti in concediu sau esti inapoi la munca, azi este o zi productiva si vei fi mult mai fericit invatand ceva si facadu-te util.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cu Luna in pamanteasca Fecioara, focusul tau se poate muta spre aspecte practice si spre ce mai trebuie facut pana la Anul Nou. Nu fii totusi in prea multa grava sa revii la rutina normala, pentru ca Marte sugereaza ca ai de beneficiat din a procesa anumite subiecte sensibile mai intai. Daca cumva ceva a fost ca o povara pentru tine, acum este timpul sa ii dai drumul.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O decizie de a te angrena spre inainte poate fi una foarte buna. Luna se aliniaza cu visatorul Neptun si distractiile inca te tin departe de a actiona spre viitor. Invitatiile la petreceri sau o cafea buna cu un prieten pot fi prea bune sa fie sarite acum. Nu are nimic daca iti amani actiunile pentru alta zi. In plus, cine stie peste ce distractii bune vei da in caz ca accepti sa dai curs oportunitatilor de sezon?

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cineva poate avea informatii de impartasit care te pot ajuta sa ai o oportunitate sau o alerta utila pentru un nou job. Acestea pot veni cu responsabilitati suplimentare totusi, deci fii atent ce implica. Totul pare minunat la prima vedere dar daca vorbesti cu altii care mai facut ceva similar iti poate deschide ochii. Asigura-te ca este ceea ce vrei inainte de a te comite la orice nou.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.