Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 3 IANUARIE 2019. Ce ne aduce Luna şi Jupiter în Săgetător azi?

Horoscop zilnic.Iată horoscopul zilei de JOI 3 IANUARIE 2019; astăzi, a treia zi a anului, Luna și Jupiter se întâlnesc în Săgetător și ne transmit că există întotdeauna speranța, indiferent cât de serioase pot ajunge unele situații. Cu Mercur și Uranus la rândul lor în joc, să ne menținem mintea deschisă ! Nu ai habar ce idee nouă briliantă, persoană sau eveniment îți pot lumina ziua.

02 ian. 2019, 20:47
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 3 IANUARIE 2019. Ce ne aduce Luna şi Jupiter în Săgetător azi?

Luna este in Sagetator azi si lucrurile arata bine. Iar cand Luna si Jupiter cel norocos se intalnesc, primim o portie de speranta si optimism, deci ce avem nevoie ca sa intram in primul weekend al anului 2019. Da, nu este inca weekendul dar e firesc sa ne gandim la el, date fiind aceste zile libere si festive abundente ale sezonului…

In doar cateva zile vom avea prima eclipsa a anului 2019, eclipsa partiala de Soare ce are loc in timp ce Luna este Noua in Capricorn. Vremurile se schimba si am face bine sa tinem pasul cu aceste noutati ce vin si se instaleaza, vrem nu vrem.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Dar si proaspatul Horoscopul lunar ianuarie 2018 aici.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Visatul cu ochii deschisi pentru urmatoarea ta vacanta este doar unul din trucurile mentale pentru a evada din rutina zilnica. A te lasa prins in fantezie este o forma a sinelui tau inalt de a-ti transmite ca ai nevoie de mai multa magie in viata ta zilnica. Poate este timpul sa iti faci planuri concrete pentru o calatorie fantastica ? Sau poate este vorba de o alta aventura pentru care te poti interesa ? Alinierea de azi Luna/Jupiter/Neptun inspira la vise mari. Foloseste-le ca inspiratie pentru a face ca ceva sa se intample.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un act mare de generozitate de la un prieten sau de la partener te poate face sa te intrebi ce este in spatele lui. Poate sa ti se para putin suspect daca persoana in cauza nu e tipul de persoana generoasa. Totusi, trebuie sa primesti orice cu gratie, decat daca ai motive reale sa te indoiesti de intentiile celui ce iti ofera. Gratie aliniamentului de azi Luna/Jupiter/Neptun, gesturile generoase sunt mai dese. Poate fi vorba de o oferta unica, deci nu e nimic rau in a fi deschis, decat daca iti creaza asteptari pe care nu le doresti.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Optimismul tau extrem despre o relatie importanta poate parea nefondat pentru lume in afara de tine. Fii atent ca generozitatea si deschiderea ta sa nu te faca sa faci gesturi spre cineva doar ca sa il determini sa se poarte asa cum vrei tu. Alinierea de azi Luna/Jupiter/Neptun te poate inspira sa vezi lucrurile asa cum doresti tu in loc de cum sunt ele de fapt. Dar mai devreme sau mai tarziu va trebui sa iti scoti de la ochi ochelarii roz.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.