Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 14 IANUARIE 2019. Atenţie la nerealism azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 14 IANUARIE 2019; prima zi din noua saptamana ne intampina cu Mercur, planeta comunicarii, in sextil cu Neptun, iar acest aspect duce la o zi inspirata de Luni ! Idei minunate si pline de inspiratie vin spre tine, deci pregateste-te sa sari direct in mijlocul lor.

13 ian. 2019, 18:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 14 IANUARIE 2019. Atenţie la nerealism azi!

Mercur si visatorul Neptun isi dau mana deasupra Cerului si mintea ta ia o turnura romantica si creativa.

Fie iti vine sa pictezi inimioare pe hartie, fie sa asculti o melodie ce te inspira, este o zi buna sa lasi libere fanteziile. Curge inspiratia creativa deci nu o irosi. Pune mana pe hartie, degetele pe tastatura, pensula in actiune…

Pe seara, Luna ajunge in Taur si este momentul ca eroul din tine sa se aseze linistit pe canapea si sa se bucure de placerile simple dar extrem de lumesti de care Taurul se bucura cum numai el stie. O masa calda, un miros imbietor, un film sau o carte buna sau orice iti bucura cele 5 simturi!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Planurile tale de a imbratisa tot ce are viata de oferit devin si mai mari acum din pricina visatorului Neptun. Drumul in continuare se vede destul de roz din punctul tau de vedere, insa pe masura ce avansezi pot aparea unele aspecte mai putin stralucitoare dar pe care sigur le vei depasi. Calatoria, educatia si publicatul sunt subiecte active pentru tine. Cineva care deja a obtinut cu succes ceea ce iti propui si tu iti poate da sfaturi bune.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai primit mult sprijin de la prieteni si cunostinte, asa de mult incat ai inceput sa iei ca si cum ti se cuvine si te astepti sa primesti tratament preferential. Nu e nimic gresit sa simti ca meriti ce e mai bun, e chiar firesc, dar iti vei strica prieteniile daca esti in cautare de oameni care sa te faca sa te simti ca un rege sau regina. Neptun iti poate creste asteptarile, dar inca esti liber sa te ridici deasupra lor si sa alegi generozitatea in schimb.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai grija sa nu iti umfle egoul cineva si sa crezi intr-un vis imposibil. Neptun poate face ca un partener sau altcineva sa te incurajeze sa te inhami la ceva imposibil pentru tine. Persoana aceasta crede in tine, desi poate ca nu realizeaza ca te incurajeaza spre ceva ce e dincolo de puterile tale. Da-ti timp sa studiezi ideea inainte de a anunta planurile tale mari lumii.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.