Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 3 DECEMBRIE 2018. Atenţie la conflicte, furie, frustrări!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 3 DECEMBRIE 2018; luna decembrie incepe in forta, insa aceste energii mai tulburatoare de inceput de luna vor fi inlocuite in a doua parte a lunii de o atmosfera buna, potrivita sezonului festiv. Pana atunci insa, avem de-a face cu miscari astrale ce necesita atentie.

02 dec. 2018, 21:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 3 DECEMBRIE 2018. Atenţie la conflicte, furie, frustrări!

Mercur retrograd a revenit in Scorpion. Nu mult timp, pentru ca saptamana aceasta iese din retrograd, dar sa fim atenti. Acolo se intalneste cu Venus, planeta iubirii si relatiilor, care a revenit in Scorpion ieri!

Cum te impacteaza in functie de zodie aceasta revenire? Afla aici! 

Si, ca si cum nu e destul, astazi are loc o cuadratura intre Soare si razboinicul Marte in Pesti. Aceasta poate duce la testarea caracterului dinspre dusmani sau competitori. Sefii sau barbatii in general pot dori sa isi manifeste puterea, ducand la conflicte de ego. Poate ca esti deja iritabil si nerabdator si tinzi sa reactionezi  agresiv la orice provocare.

Nu este momentul sa initiezi un conflict sau sa iti manifesti egoul. Nu fii agresiv pentru ca puterea si curajul sunt la nivel mai jos. Cauta compromisuri, retrage-te daca te simti provocat.

Tranzitul de azi poate duce la furie, resentiment sau frustrare sexuala. Aceste energii potential distructive trebuie canalizate constructiv ca sa nu duca la accidente, conflicte, dureri de muschi sau epuizare. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:    

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O zi care te inspira sa iti reorganizezi prioritatile. Nu e cazul sa te minti singur. Fa ce este cu adevarat important pentru tine. Asta inseamna si sa-ti rezolvi cateva lucruri lasate incurcate din cauza unor anumite credinte care acum sunt depasite.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Urmeaza o noua asociere. Poate o noua prietenie, o relatie sau o noua relatie la birou? Atitudinea cuiva in ceea ce te priveste se schimba si situatia se mai detensioneaza. Priveste atent ce se intampla in jurul tau si vei putea intelege ce vor ceilalti de la tine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O perioada intensa de socializari. Ai de rezolvat mai multe lucruri, cunosti oameni noi, faci proiecte noi, apar oportunitati noi. In plan personal, aceeasi agitatie. Intalniri, discutii, petreceri. Dupa atata izolare, face bine si o reconectare cu lumea din jurul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO