Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 18 DECEMBRIE 2018. Cine are o zi fantastică?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 18 DECEMBRIE 2018 ; suntem in ultima saptamana de dinaintea Craciunului, o saptamana speciala, cu energii cosmice masive, datorate in mare parte Soarelui ce va intra in zodia Capricorn o luna intreaga, SuperLunii pline in Rac din weekend si solstitiului de iarna!

17 dec. 2018, 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 18 DECEMBRIE 2018. Cine are o zi fantastică?

Azi este o zi in care sa ne grabim si sa ne facem treburile rapid in prima parte a zilei – sustinuti de energia Lunii in Berbec – apoi, o data cu mutarea Lunii in Taur, sa imprumutam si noi din energia Taurului si sa stam linistiti si sa ne relaxam. Fa-ti planuri, fa-ti treburi, dar nu uita ca viata e facuta si din surprize, din relaxari, din placerile simturilor. 

Totodata, Luna in stabilul Taur da o energie fantastica daca esti in cautarea unui cadou care sa reziste in timp si care nici sa nu iti perturbe conturile de scump ce este. Acum poti gasi si oferte bune. Taurul iti da un nas bun sa simti valoarea la un pret bun dar si sa simti ce e mai bun ca mirosuri sau texturi ! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Energia si curajul ti se reintorc dupa cateva zile in care te-ai simtit poate ceva mai jos. Ar trebui ca azi sa te bucuri de o buna dispozitie. Puterile tale de convingere sunt puternice. Exista o portie suplimentara de energie acum in spatele emotiilor tale. Vei vedea ca asta poate duce la o transformare in interiorul tau. Orice ai face, fa cu pasiune. Lasa natura ta curajoasa sa straluceasca.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iesi din orice stres. Distreaza-te si nu te mai ingrijora asa de mult pentru consecinte. Pune-ti lista cu lucruri de facut deoparte pentru ceva timp si focuseaza-te sa te bucuri si tu de aceasta zi si de viata ta. Oamenii s-ar putea sa aiba nevoie de atentie suplimentara azi, deci fii generos cu imbratisarile si pupaturile. Emotiile iti sunt puternice si dinamice. Intensitatea din spatele cuvintelor reflecta pasiunea ta.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Emotiile tale pot fi volatile acum. Exista pasiune multa in spatele vorbelor tale. Tu ai puterea sa initiezi schimbari majore in viata si sa ii influentezi si pe altii. Daca esti intelept, vei lua in calcul multe cai pentru a le pune in practica. Gaseste partea din tine care are nevoie de o portie de energie, care are o lipsa de pasiune acum. Porneste bateria din tine care raspunde de acest aspect al tau si asigura-te ca toate motoarele sunt turate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO