Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018. Chiron vindecă răni azi!

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 29 DECEMBRIE 2018 ; este ultimul weekend din 2018, sunt ultimele zile din 2018 si inca primim ajutor de la Univers pentru a ne mai elibera de niste rani, asa, pe ultima suta de metri.

28 dec. 2018, 20:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 29 DECEMBRIE 2018. Chiron vindecă răni azi!

Marte este in conjunctie cu Chiron vindecatorul ranilor profunde. Este deci o zi potrivita pentru o binecuvantata vindecare. Unde are nevoie viata ta de o clarificare ? Unde ai nevoie sa actionezi ca sa faci sa fie mai bine ? Acum e momentul sa setezi intentii din inima, sa te ierti pe tine si sa dai pagina.

Bucura-te de atingerea vindecatoare a lui Marte si Chiron!

Este vreme de terapie, fie psihica fie fizica, este timpul sa iti atingi cu iubire punctele vulnerabile. Pune-ti niste intentii pentru 2019 care vin chiar din miezul problemei. Ce actiune ar fi buna ca sa rezolvi aspecte ale vietii tale ce nu functioneaza asa de bine ca altele ? Este momentul sa setezi asemenea intentii si sa le trimiti in Univers. Marte si Chiron te ajuta sa capeti o noua intelegere a ce ai de facut, cum ai de gandit si simtit ca sa reusesti.

Luna este in Balanta in acest weekend, este intre Luna plina si Luna noua, iar ea ne sustine sa dam o pagina si sa vedem tot ce a fost, tot ce doare, tot ce e trauma, prin ochi mult mai iubitori si iertatori. Ai iertat pe cineva ? Ai gasit in tine iubirea pentru tine insuti ? Adu echilibrul inapoi in viata ta, reconstruind un pod peste o relatie deteriorata.

Simte atmosfera adusa de Luna in Balanta in aceasta sambata binecuvantata. Ea aduce romantism, frumos si armonie peste ultimele zile de 2018.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil sa ai niste suisuri si coborasuri in viata ta amoroasa in acest moment. Cineva iti poate cere sa joci alt rol decat cel cu care esti invatat in aceasta relatie. Astazi ar trebui sa te gandesti la aceste presiuni puse pe tine. Vei avea nevoie de raspunsuri la aceste intrebari in urmatoarele luni.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi vei putea avea oportunitatea sa te simti mandru de tine. Dar nu lasa lucrurile sa scape de sub control. Nu des iti dai voie la asemenea momente de narcisism. Tot ce spui va fi pertinent iar oamenii iti vor arata asta. Stelele iti dau ocazia sa iti hranesti egoul, deci profita de asta.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea fi atins de un gand umanist. Mintea si constiinta ta calatoresc pretutindeni acum, deci pesemne ca esti destul de indiferent fata de ce se intampla in preajma ta. Esti un ganditor liber inspirat azi de spiritul de justitie si corectitudine. Ai putea fi si in situatia in care sa actionezi ca o persoana de referinta iluminata iar tu vei fi incantat sa fii asa.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.