Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 18 IANUARIE 2019. Energia este nucleară

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de VINERI 18 IANUARIE 2019; este o Vineri sexy urmare a trigonului lui Venus cea iubitoare și Marte cel pasional. Dar tot azi Mercur și Pluto se întâlnesc în Capricorn. Un munte de foc și pasiune este disponibil pentru toată lumea !

RomaniaTV.net
17 ian. 2019, 21:13
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 18 IANUARIE 2019. Energia este nucleară

Mercur si Pluto se intalnesc tocmai cand Marte si Venus se armonizeaza pe cer. Energia este, practic, nucleara ! Tu ce pregatesti ? Ne aflam cu totii in fata unor posibilitati mari, ambitioase si posibil schimbatoare de vieti ! Nu prea este timp de ezitat. Esti pregatit sa ataci totul frontal cu energie si sa vezi unde te duce drumul. Strategia este cheia. Mercur si Pluto iti dau ochelarii lor cu raze X si abilitatile de detectiv ca sa inlaturi orice suspiciunea ai mai avea. Fii atent cum folosesti energia.

Cu eclipsa totala de luna care asteapta imediat dupa colt, nimeni nu este cu mintea clara si limpede zilele acestea… Fie ca esti agitat, fie ca dormi greu, fie ca esti apatic, fie ca esti in asteptarea a ceva mare… energia eclipsei de Luni se simte deja ! Intinde-te daca iti vine si distreaza-te daca ai chef. Fa ce simti, nu te forta !

Incepe un weekend incendiar.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Iti trebuie mult mai putina energie decat ai crede ca sa explorezi ceva nou, deci lasa balta scuzele ! Ai tot timpul si toata energia de care ai nevoie. Nu ai cum sa planifici o aventura reala, deci nu iti mai tot consulta calendarul si agenda in loc sa te implici in activitati distractive spontane. Trebuie sa te scufunzi direct in orice si si lasi Universul sa iti dicteze macar o zi fara sa te implici cu controlul. Imbratiseaza surprizele cu bratele deschise !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poate fi un moment azi in care realizezi brusc ca, in timp ce tu ai luat lucrurile intr-un ritm dragut si linistit, multi altii ti-au luat-o inainte cu energie la galop ! Nu te panica, tu faci lucrurile intr-un fel care este corect pentru tine si asta este cel mai important. Ritmul tau incet dar sigur iti va aduce rasplata pana la urma. Fii atent sa nu te mai compari cu altii acum. Fiecare are forte diferite in actiune in viata lor si tu ai propriile tale puncte forte pe care sa te focusezi acum.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poate ai vrea sa cumperi o agenda mai mare in care sa notezi datele cunostintelor pentru ca te alegi in perioada aceasta cu multe date noi. Nume noi si fete noi iti vor trece prin atentie, umplandu-te cu posibilitati si entuziasm. Daca esti interesat sa iti cresti cercul social sau sa iti expandezi conexiunile in cariera, este una din acele zile. Dar daca esti ok asa cum esti acum, cu actualul numar de cunostinte pe care le ai acum in viata, foloseste aceasta noua energie pentru ceea ce este si nu incerca sa tii nicio evidenta. Ce vine la rand, vine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.