Horoscop zilnic JOI 11 OCTOMBRIE 2018. Ciocnire de zile mari: Venus şi Marte! Iubire sau ură mocnită?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 11 OCTOMBRIE 2018; astazi este o zi speciala si de prudenta in amor : Venus, planeta relatiilor si femininului din noi, deja retrograd in Scorpion este in cuadratura cu Marte, masculinul Marte, planeta actiunii si energiei.

10 oct. 2018, 20:00
Horoscop zilnic JOI 11 OCTOMBRIE 2018. Ciocnire de zile mari: Venus şi Marte! Iubire sau ură mocnită?

Acest tranzit aduce sentimente intensde de iubire-ura in relatii, in special in cele intime. Orice iritare simtita pentru partener poate escalada rapid in furie si manifestari isterice. Totusi, aceasta intensitate se stinge la fel de repede precum escaladeaza, dupa ce presiunea s-a eliberat.

Oricum perioada pe care o traim este plina de dinamita pentru relatiile de cuplu pretutindeni, nici nu stii cum sa calci si sa ce spui ca sa fie bine. Mercur este de ieri in Scorpion. In Scorpion, Mercur are o singura misiune, aceea de a descoperi si aduce la lumina tot ce este ascuns de restul lumii, in special in cuplu ! Scorpionul infloreste acolo unde este o criza si intensitate iar acum va fi multa de acest gen. lucrurile se pot precipita, deci tine-ti gura daca nu vrei sa se depaseasca o limita.

Citeste si: Mercur intra in Scorpion ! Din 10 octombrie 2018, DISCUTII intense, adanci, SECRETE expuse! Totul sau NIMIC! Ce ai de facut?

Venus in cuadratura cu Marte creste interesul sexual dar cauzeaza si dificultati in relatii daca exista deja anumite frustrari sexuale sau aspecte de competitie intre parteneri.

Deci lectia acestui tranzit este sa capatam mai mult autocontrol asupra pasiunilor volatile. Lucreaza asupra lor intr-o maniera matura. Discuta deschis si onest despre aceste trairi intense ca sa poti sa ajungi la o relatie armonioasa si de durata !

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 11 OCTOMBRIE 2018 :

Iata horoscopul pentru Venus retrograd 2018 si cum te impacteaza in functie de zodie!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O posibila separare temporara de partenerul romantic te poate face sa fii agitat. Esti ingrijorat ca persoana te-a uitat sau s-a distantat de tine ? Este probabil o reactie exagerata dar nesigurantele tale te domina. Gaseste o distractie. Vezi de ce te simti nesigur cand nu ar trebui. Ai incredere. Cel mai bun mod sa depasesti o asemenea stare este sa fii foarte ocupat.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dezvoltari imprevizibile de evenimente au potentialul sa te poata da peste cap. Incearca sa nu cedezi emotiilor negative pentru ca ai muncit substantial sa ai o stare de echilibru. Incarca-te de bine la gandul ca urmezi cursul corect al actiunilor tale si nu apleca atentia la altii care pot spune opusul. Tu stii ce stii si trebuie sa te tii de drumul tau.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi radiezi de energie si magnetism iar aura ta are o stralucire aparte. Cand vine vorba de obiectivele tale, focuseaza-te pe a o lua mai usor si cu pasi mici, in loc sa reactionezi la ce spun altii. Emotiile tale te pot duce pe un nivel ridicat dar ai grija sa nu te deconecteze de la contactul cu realitatea. Cei din preajma vor fi plini de sustinere pentru tine, fapt ce iti provoaca bucurie.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor. ro.