Horoscop zilnic JOI 12 IULIE 2018. Cum e înainte de eclipsa de Soare de mâine?

Suntem la mai putin de 24 ore de eclipsa partiala de Soare ce insoteste Luna noua in Rac ce se apropie! Va fi o eclipsa intensa pentru ca Soarele nu doar ca este inghitit de umbra Lunii, chiar si doar partial, dar este si in opozitie cu Pluto!

11 iul. 2018, 19:39
Horoscop zilnic JOI 12 IULIE 2018. Cum e înainte de eclipsa de Soare de mâine?

Este prima eclipsa pe axa Rac-Capricorn si ea ne va da un indiciu despre datoriile karmice pe care le avem din noiembrie 2018 incolo, cand Nodurile se vor muta pe Rac si Capricorn.

Faptul ca Luna Noua este in Rac inseamna ca lucruri marunte te pot misca emotional cu usurinta si esti foarte sensibil.

Ai nevoie acum de inteligenta emotionala, mai mult ca oricand, sa filtrezi emotiile, care sunt ale tale si care nu, este cazul sau nu sa te consumi pentru orice si oricine, oricat de mult ii iubesti.

Saptamana dupa eclipsa partiala de Soare si Luna noua este de regula fara mari evenimente astrale, probabil pentru ca avem nevoie de o pauza dupa aceasta intensa eclipsa Solara Plutoniana!

Iată horoscopul zilei de JOI 12 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Vei fi intr-un ritm ridicat si cu program fix si strans inca de la inceputul zilei. Oricum, este exact tipul de situatie in care abilitatile iti sunt testate. Pe seara vei primi multe laude pentru performantele excelente. Astrele te binecuvanteaza cu noroc, vei atrage oportunitati noi.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Punctul tau forte astazi este logica, dar in jocul vietii uneori inima castiga si alteori mintea. Abilitatile tale analitice te vor ajuta sa intelegi lucrurile mai bine, deci sa devii mai intelept. Poti simti o nevoie puternica sa te conectezi cu muzica, sa cheltui bani pe Cdul de muzica sau pe produse electronice.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti predispus sa fii intr-o dispozitie romantica. Poti ajunge sa te indragostesti, desi nu ai vrut. O situatie dificila va activa abilitatile competitionale din tine si te vor seta pe excelenta fizica si mentala. Capacitatile si inteligenta iti vor fi reconfirmate prin munca depusa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.