Horoscop zilnic JOI 13 SEPTEMBRIE 2018. Venus sextil cu Saturn aduc o noutate!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 13 SEPTEMBRIE 2018, o zi care ne readuce atentia asupra planetei iubirii si relatiilor Venus si a influentei ei in viata noastra. Astazi, Venus este in sextil cu Saturn.

12 sept. 2018, 19:49
Horoscop zilnic JOI 13 SEPTEMBRIE 2018. Venus sextil cu Saturn aduc o noutate!

Venus este instalata recent in misteriosul Scorpion unde va fi pana la finele lunii octombrie 2018 si de unde isi va incepe miscarea retrograda pe 4 octombrie. Ce inseamna Venus in intunecatul si profundul Scorpion, in general dar si pentru fiecare zodie in parte, este scris aici.

Acest tranzit iti creste nevoia de a avea o companie. Vrei te simti iubit si valorizat de cineva, dar trebuie sa fie iubire reala si serioasa. Cu un partener existent, vei cauta reasigurarea iubirii sau o si mai puternica dedicare, dar vei dori si sa il/o faci fericit si iubit. Sunt posibile relatii noi, dar nu aventuri, ci cu potential de relatii pe termen lung. Sub acest tip de tranzit pot aparea iubiri intre profesor-student sau intre persoane cu diferenta mare de varsta intre ele.

Desi iubirea este importanta, vei avea o abordare practica si de bun simt.

Asta este valabil in special daca este cazul rezolvarii unor dificultati recente. Puteti gasi concluzii bune si intelegeri mutuale, precum si recunoasterea reciproca cand o relatie si-a atins punctul final.

Acest tranzit favorizeaza afacerile, investitiile inclusiv in proprietati sau arta. Este o zi buna sa incepi un plan de economii dar si sa iti platesti datorii. Talentele creative sunt puse la treaba pentru orice presupune detaliu si organizare.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 13 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscopul de weekend este aici.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai putea avea beneficii mari daca esti mai organizat si optimist cand vine vorba de a-ti implini visele si aspiratiile mult iubite. Oricum, este important si sa faci efortul de a iesi sa socializezi si sa iti intaresti conexiunile cu colegii, pentru ca ai nevoie de oameni si de ajutor oriunde doresti sa avansezi.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ramai alert si pe faza! Aceasta este calea cea mai sigura pentru tine sa faci maxim din oportunitatile de progres si dezvoltare ce apar in calea ta. Mai mult, poti gasi puterea de care ai nevoie sa dai o fila a trecutului si sa pui punct unor situatii care te-au epuizat de energie. Asta iti permite sa iti indrepti toata atentia spre viitor.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta zi este ideala ca sa cureti si improspatezi aerul, in special in viata ta personala. Daca alegi sa ai o conversatie foarte onesta te va ajuta ca sa stii exact unde te afli intr-o relatie. Astfel veti castiga si timp si va puteti scuti de o suferinta inutila daca este acest caz. Ai face bine sa iti faci ordine si curatenie si in alte aspecte ale vietii tale, ca sa dai la o parte ce nu mai corespunde actualului tu si sa ai mai multa pace a mintii.