HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018: Trebuie să luaţi decizii importante

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018. Ziua de joi vine cu o presiune din partea astrelor, iar deciziile care vor trebui să fie luate azi vor avea un impact extrem de important în viitor.

RomaniaTV.net
18 iul. 2018, 10:23
HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018: Trebuie să luaţi decizii importante

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te cam joci cu opţiunile pe care le ai la dispoziţie, pentru că sunt în număr ceva mai mare ceea ce-ţi inspiră sentimentul că, orice ai alege, tot bine va fi. Priveşti cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jurul tău şi eşti convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, oricare ar fi sensul pe care ai merge. E bine să fii atât de optimist şi de încrezător în ceea ce-ţi oferă viaţa, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e întotdeauna un motiv de bucurie, pentru că norocul ţi se poate scurge şi printre degete la un moment dat. E timpul să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai matură şi să decizi: ori – ori?

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relaţia la care îţi aduci contribuţia clipă de clipă evoluează într-un sens promiţător, dar nu trebuie să scazi vreodată ritmul! Continuă să investeşti încredere, gânduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru că totul este un proces de lungă durată în care nu ai voie să oboseşti. Fiecare nouă investiţie făcută în această relaţie contribuie la nivelul spre care te îndrepţi, şi într-o zi ai să culegi şi roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culca pe laurii victoriei, dacă ai atins un nivel bun, ci continuă să dăruieşti, să te dedici cu devotament acestei relaţii care merge din ce în ce mai bine. Dar se poate şi mai bine!

Citeşte şi Trei zodii care vor străluci în luna august: au succes pe toate planurile

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu te crampona atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, ca şi cum nu te-ar supăra nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, râzi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor sorţii. Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, ca şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Deşi totul pare să evolueze mult prea simplu, aproape fără a depune vreun efort, vei vedea că totul urmează totuşi o planificare foarte bine pusă la punct. Nimic nu-i întâmplător în sensul pe care-l urmezi aproape într-o doară, ca atare, deşi pare un joc, e totuşi un joc de strategie! Există şi reguli de urmat, şi limite stricte, dar norocul tău e că reuşeşti să vezi doar partea pozitivă a acestui proces, fără să te cramponezi de ce nu ai voie să faci. Fii sigur că eşti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exerciţiu, astfel încât să poţi spune la capăt că toate s-au desfăşurat exact aşa cum doreai. Nu controla, ci lasă-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Priveşte în jurul tău să vezi câtă lume s-a adunat în jurul tău! E o plăcere să socializezi, să conversezi, să legi noi relaţii, pentru că această zi te ajută să-ţi măreşti cercul de cunoştinţe extrem de uşor. Imaginează-ţi că azi faci rapid colecţie de câteva zeci de cărţi de vizită, pe care, într-o zi, le vei folosi, în sensul că mulţi dintre oameni cu care ai şansa de a intra azi în contract, vor juca la un moment dat un rol important în planurile tale. Ţine-i minte, memorează-le feţele, numele, funcţiile în societate, ca să poţi uza, cândva, de aşa-zisa prietenie pe care o legi astăzi cu aceştia. Şi ei te vor ţine minte, şi ei te vor căuta cândva!

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nimeni nu-i înţelege mai bine ca tine pe cei care suferă, care nu au nimic, care nu-şi găsesc drumul în viaţă. Poate şi pentru că ai trecut şi tu prin momente similare şi te poţi pune cel mai uşor în pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a înţelege perfect ce simte, astfel încât tu îl poţi consola cel mai bine. Nu plângi alături de el ca să-i accepţi abandonul în faţa greului, ci dimpotrivă: preiei pe umerii tăi ceva din problema care îl apasă şi îi arăţi, prin exemplu personal, că nimic nu e imposibil, că şi cel mai complicat hop poate fi depăşit dacă te descătuşezi de frici şi slăbiciuni. Arată-i că are voie să facă ce vrea, că nu îl ţine nimeni cu forţa captiv în închisoarea gândurilor negative şi că se poate elibera.

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ca să-ţi împlineşti un vis, primul lucru pe care trebuie să-l faci e… să visezi, desigur, ca atare opreşte-te un pic din agitaţia cotidiană şi ai curajul să clădeşti acele castele pe care le doreşti! Nu te lăsa intimidat de cei care îţi spun cu ironie că tu fugi după cai verzi pe pereţi. Nu renunţa la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat în gândurile tale secrete. Din toate acestea se clădeşte realitatea ta viitoare, pentru că sunt recompensaţi doar cei care au curaj să viseze. Lasă fantezia să zburde unde vrea, las-o să creeze până în cele mai mici amănunte, şi apoi ai răbdare, crezând cu tărie că eşti pe drumul cel bun către norocul cel mare!

Citeşte şi Începe zodia LEU: Cristina Demetrescu a explicat ce îi aşteaptă pe aceşti nativi până la finalul anului

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Chiar dacă acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nimic nu evoluează conform planurilor, continuă în acelaşi mod. Ai încredere în rezultatele finale, în ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decât o probă de încercare prin care trebuie să demonstrezi că nu te laşi învins cu una cu două. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de aşteptare, dar nu contează cât de anevoios e urcuşul, ci doar ceea ce te aşteaptă în vârf. Cât tu crezi cu tărie că eşti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capăt cu brio!

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera că un lucru care te face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine. Păstrează din tot ce simţi acum doar ce te poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să-ţi dai seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine. Nu trata totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atâta vehemenţă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei descoperi că n-a fost decât gura de ei! S-au aventurat în direcţii pe care nu le pot atinge, au făcut angajamente pe care nu le pot respecta, şi e frustrant să stai pe loc din cauza exagerărilor celor care nu au ştiut să-şi calculeze bine forţele. Decât să depinzi de ei şi mai apoi să-ţi încurce ţie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea că nu au cum să se ţină de cuvânt. Nu te încrede în astfel de oameni lăudăroşi, dar neputincioşi!

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Uneori nici nu e nevoie să faci eforturi imense pentru a-ţi îndeplini visele. Ajunge să trimiţi în eter marile tale dorinţe şi să aştepţi să se manifeste. Există o lege a universului care atrage în calea ta tot ce gândeşti, deci de aici trebuie să înceapă efortul tău personal: de a avea grijă ce gândeşti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiţi să intre în viaţa ta cu adevărat. Stai şi meditează, îţi prieşte de minune această stare aparent pasivă, dar tu în acest timp nu stai deloc degeaba, pentru că mintea ta construieşte lumi fantastice care au toate şansele să se materializeze într-o zi doar pentru eşti convins că gândurile tale prind viaţă.

Citeşte şi HOROSCOP: Cea mai sexy trăsătura a fiecărei zodii

HOROSCOP ZILNIC JOI 19 IULIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai putea avea un vis cu conotaţii aparte în această noapte, ca atare încearcă să te concentrezi asupra acestor simboluri, atât la culcare, cât şi la deşteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tău, care îţi oferă garanţia că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva să spulbere starea de incertitudine care te apasă, de aceea cauţi un răspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credinţele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel răspuns, deci roagă-te, meditează, citeşte, gândeşte, pentru că vei încheia ziua un pic mai înţelept şi un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelaţia misiunii tale personale pe acest pământ.