Horoscop zilnic JOI 4 OCTOMBRIE 2018. Mai este o zi până la Venus retrograd!

Venus aflata in Scorpion este, practic, stationara acum, dat fiind ca maine isi incepe miscarea retrograda pentru aproximativ 6 saptamani. Pregateste-te sa parcurgi o calatorie pana pe 15 noiembrie ce te poate transforma pe mai multe relatii pe care le ai.

03 oct. 2018, 19:56
Horoscop zilnic JOI 4 OCTOMBRIE 2018. Mai este o zi până la Venus retrograd!

Planeta armoniei, iubirii, frumusetii, relatiilor vine la rand dupa sezonul astrelor retrograde din vara ca sa puna atentia asupra relatiilor noastre, asupra a tot ce consideram ca iubim, asupra propriei persoane si cat de mult cu adevarat ne iubim pe noi insine.

Venus intra retrograd o data la 19 saptamani si este planeta cu cel mai putin timp petrecut in retrograd dintre toate.

In timpul lui Venus retrograd, viata amoroasa intra intr-o perioada mai dificila. Datul si primitul iubirii si a afectiunii devine mai anevoios. Vechi prieteni si iubiti pot reaparea sau putem reactiva experiente din alte vieti pentru a curata aspecte karmice. Venus conduce si banii, deci se considera ca Venus retrograd nu este o perioada ideala pentru a investi sau cumpara produse de lux.

Acesta este un tranzit de introspectie si reasezare. Ne punem centurile de siguranta, da? 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 4 OCTOMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ti-ar prinde bine o calatorie sau o deplasare cu scop de a cerceta si descoperi informatii utile. Ceea ce vei gasi te va ajuta sa rezolvi un subiect financiar, medical sau contractual. Nu lasa astazi pe nimeni sa te sicaneze, manipuleze sau convinga sa faci ceva cu care chiar nu esti confortabil. Nu ai nevoie de acest tip de energie in sufletul si corpul tau.

Numerele norocoase ale zilei de azi sunt : 10, 17, 18, 22, 36, 37

Daca le intalnesti oriunde azi, bucura-te. Este un semn de bine.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ar fi bine sa fii cu ochii in patru si cu atentia vigilenta pentru ca se poate repeta o situatie din trecut. Fii atent la cineva ce apare azi in calea ta si cu care ai mai avut de-a face sub o forma sau alta, iar rezultatul nu a fost conform a ceea ce ti-ai dorit. Sunt sanse sa obtii fix acelasi lucru acum. Daca crezi ca trecerea timpului schimba oamenii, te inseli. Oamenii se schimba doar urmare a unei intentii constiente a lor si a unei munci pe care o depun cu ei insisi. Alege destept.

Numerele norocoase ale zilei de azi sunt : 6, 8, 16, 23, 27, 36

Daca le intalnesti oriunde azi, bucura-te. Este un semn de bine. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fa fata astazi oricaror subiecte incarcate emotional cu deschidere si fara teama. Tu nu esti foarte incantat sa te scalzi in emotii insa uneori este singura cale de a le depasi fara rezistenta. Asumarea mai multor raspunderi in relatie cu unii oameni va pune mai multa presiune pe tine. Chiar vrei asta ? Este asta iubire fata de tine ? Schimba ce nu functioneaza si vei obtine respect si mai mare stabilitate. Parteneriatele sunt favorizate.

Numerele norocoase ale zilei de azi sunt : 4, 22, 23, 31, 32, 46

Daca le intalnesti oriunde azi, bucura-te. Este un semn de bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.