Horoscop zilnic JOI 5 IULIE 2018. Astrul vindecător de răni Chiron intră retrograd!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 5 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Este o zi importanta din punct de vedere astrologic, intrucat Chiron, micul astru dar extrem de important pentru vindecarea ranilor noastre, intra in miscare retrograda.

RomaniaTV.net
04 iul. 2018, 20:13
Horoscop zilnic JOI 5 IULIE 2018. Astrul vindecător de răni Chiron intră retrograd!

Din 18 aprilie 2018, Chiron, astrul vindecarii ranilor noastre adanci, a parasit zodia Pesti unde a stat in ultimii 7 ani si a intrat in Berbec unde va sta pentru 9 ani, pana in 14 aprilie 2027. O data cu aceasta miscare, a inceput un nou ciclu in care vei putea simti ca ai invatat multe, ai crescut mult si ti-ai confruntat cu adevarat emotiile grele si vechi ce te tineau pe loc.

Chiron este important pentru ca el ne arata care este rana noastra cea mai profunda. Chiron ne arata si ce putem face ca sa vindecam aceasta rana si sa o transformam intr-un dar.

Iata totul despre Chiron pana in 2024 aici.

Cand Chiron intra in miscare retrograda, vindecarea se produce spre interjor. Acum nu mai este asa de mult despre a cauta ajutor din exterior pentru a ne vindeca rana. Este mai mult despre CUM pui cap la cap toate punctele ca sa te vindeci tu din interior. Chiron retrograd te ajuta sa gasesti si sa pui laolalta toate partile rupte si pierdute din Sinele tau si sa devii intreg din nou.

Cel mai important si totodata primul pas in orice vindecare este sa accepti si sa imbratisezi toate acele parti din tine pe care le dispretuiesti, acele parti de care iti este rusine. Nu te poti vindeca pana cand nu iti iubesti partile vatamate si ranite.

Chiron, acum in Berbec, se va misca inapoi in Pesti pentru cateva luni, ajutandu-te sa iti revizitezi orice treaba neterminata pe care ai lasat-o in urma ascunsa. Chiron isi reia miscarea directa pe 8 decembrie 2018 si se duce inapoi in Berbec pe 18 februarie 2019.

Acest balans retrograd Berbec-Pesti-Berbec de la prima la ultima zodie si inapoi la prima este marea ta oportunitate sa faci pace cu trecutul si sa rupi ciclul disfunctiei tale.

Fii asadar cu atentia marita la orice situatie sau persoana ce ti se prezinta si care poarta cu ea o veche durere sau rusine pe care acum o poti accepta si vindeca!

Tot azi, pe 5 iulie, Soarele este in trigon cu Jupiter cel retrograd, dar si Mercur este in opozitie cu Marte cel retrograd.

Pe de-o parte, te vei simti in acord cu emotiile tale, insa pe de alta parte vei dori sa lupti pentru principiile tale.

In cel mai rau caz, vei simti ca ai tot dreptul sa fii furios si drept rezultat, vei actiona in moduri in care vei regreta. In cel mai bun caz, un conflict te va ajuta sa intelegi mai bine motivatiile adanci ale altor oameni, iar rezultatul va fi o revelatie si constientizare. Marte retrograd te ajuta sa vezi o alta fateta a aceleiasi povesti.

Aici gasesti Horoscopul de Weekend.

Iata horoscopul zilei de JOI 5 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Vei simti si experimenta o conexiune profunda cu cosmosul astazi. Te vei simti foarte recunoscator pentru felul in care Universul iti trimite gratia asupra ta. Dragostea ta pentru cei dragi, in special copii, se va adanci azi si vei cheltui extravagant pentru ei.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi ai tendinta sa devii prea ambitios si tanjesti sa ii depasesti pe altii. Poti fi peste masura de dornic de a face ceva mare azi, sa iti lasi amprenta asupra a ceva pretios si valoros. Desi sunt sanse mari sa reusesti pana la un punct, entuziasmul tau exagerat te poate baga in bucluc serios ce iti poate afecta viata privata.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

A pune lucrurile la punct va fi prioritatea ta principala azi. Probabil vei dedica timp sa ai o cina placuta, iubitoare cu partenerul tau. Conversatiile de seductie pot fi la ordinea zilei iar emotiile personale vor incinge gandurile partenerului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO