Horoscop zilnic JOI 6 SEPTEMBRIE 2018. Două mari evenimente au loc astăzi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 6 SEPTEMBRIE 2018, o zi importanta pentru astrologia lunii septembrie!

RomaniaTV.net
05 sept. 2018, 19:16
Horoscop zilnic JOI 6 SEPTEMBRIE 2018. Două mari evenimente au loc astăzi!

Saturn in Capricorn isi incepe miscarea directa, iesind din retrograd si momentul adevarului este aici. Nu mai are sens sa te ascunzi in spatele degetului mic atunci cand esti total in vizorul lui Saturn. Nu fii deloc ingrijorat, Luna intra in Leu si vei gasi curajul sa faci fata fricilor.

Miscarea lui Saturn direct este de foarte bun augur pentru toata lumea, mai ales daca stim cum sa profitam de aceasta energie.  

Saturn ne-a dat suficient de mult timp sa ne gandim daca suntem fericiti cu anumite situatii pe care dorim sa le construim sau mentinem in viata noastra – relatie, casa, job, orice. De cand este retrograd, din 18 aprilie, am avut 4 luni si jumatate sa gandim eventuale schimbari necesare, sa retrecem prin decizii luate anterior si sa vedem daca ele mai corespund cu ce ne dorim cu adevarat. Acest timp se incheie azi. Acum suntem chemati sa ne comitem 100% daca dorim sa mergem inainte, fie ca e vorba de job sau de orice aspect al vietii personale. Saturn stationeaza azi ca sa poata schimba sensul miscarii, iar la noi ceva atinge o masa critica.   Nu poti ignora forta lui Saturn care ne pune la treaba.

Tot astazi, planeta comunicarii Mercur se muta din Leu in Fecioara si asta ne da o minte foarte bine orientata spre munca si afaceri. Fecioara este faimoasa pentru ochiul ei format pe detaliu iar concentrarea pe cate un singur lucru este un bun procedeu de a-ti muta mintea de la lucruri generale, ca sa poti avansa in cele particulare. Facem unul cate unul si bine, despre asta e vorba acum. Scoate-ti lupa si pune-ti abilitatile analitice la munca.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 6 SEPTEMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cursul pe care il au lucrurile din viata ta pare bun, dar nu lasa opiniile altora sa te faca sa deviezi de pe el. Ramai fidel ideilor si idealurilor tale si dupa ce analizezi exact spre ce vibreaza inima ta, nu te teme sa iti pui planurile in actiune. De acum, Saturn direct te va calauzi.  
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Incearca sa actionezi metodic astazi si sa iti studiezi fiecare miscare. Ai incredere in instinctele tale si fa tot ce poti ca sa vezi in avans ce sa dezvolti si sa planifici. Fii cu cativa pasi inaintea evenimentelor si vei avea numai de castigat. Nu lasa circumstantele sa te scoata de pe drumul tau. Inarmeaza-te cu rabdare si vei fi in stare sa iesi drept un invingator, solutionand probleme urgente pe masura ce apar si punandu-ti afacerile in ordine.  
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astrele te favorizeaza astazi aducandu-ti oportunitati in cale care s-ar putea ca a doua zi sa nu mai fie in preajma. Observa-le si actioneaza repede ! Daca te simti epuizat de la evenimente recente, incearca sa te distantezi de ce se intampla si sa te odihnesti putin mai mult. Asta te ajuta sa iti reincarci bateriile si sa devii mult mai productiv in zilele urmatoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.