Horoscop zilnic joi 7 august 2018. O zi nu tocmai bună pentru a lua decizii. Gândiţi-vă de două ori

Horoscop zilnic joi 7 august 2018. Un număr de zodii sunt puse în faţa unor alegeri, însă nu e cea mai bună zi de luat decizii pentru unele din ele.

RomaniaTV.net
06 aug. 2018, 17:09
Horoscop zilnic joi 7 august 2018. O zi nu tocmai bună pentru a lua decizii. Gândiţi-vă de două ori

Berbec
O bună parte din zi ai putea să o dedici unui mod activ de relaxare, găsind modalităţi noi de a-ţi exprima ideile tale, dar într-o manieră ludică. Deşi atenţia îţi va reveni totuşi către sectorul carierei, nu este o zi potrivită pentru demararea unor noi proiecte dar este important să ţii totuşi cont de semnalele intuitive şi să investighezi suplimentar în legătură cu asociaţii de afaceri. 

Taur 
Atât în relaţia cu partenerul de cuplu cât şi în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor legate de propriul cămin eşti implicat activ şi poţi face faţă tuturor provocărilor. Totuşi, trebuie să ţii cont de o oarecare doză de subiectivism. Partea a doua a zilei este mai curând favorabilă studiului susţinut într-un domeniu pe care deja l-ai experimentat. 

Gemeni 
Astăzi eşti ambiţios în tot ceea ce ţine de felul cum te prezinţi, mai ales la locul de muncă, dar este posibil să nu ai tocmai o imagine reală a situaţiilor în careeşti implicat. Agitaţia mentală şi multitudinea de contacte sociale sunt caracteristice pentru ziua de azi, însă la final, pragmatismul legat de aspectele financiare va prima. Totuşi, nu iniţia nicio afacere importantă. 

Rac 
Cum ai destulă energie şi cel mai probabil nu prea te poţi concentra asupra unor activităţi minuţioase, ai putea să începi un program dinamic de exerciţii fizice, eventual în aer liber, cu scopul îmbunătăţirii condiţiei fizice. Seara dedic-o discutării şi stabilirii unor strategii pe termen lung alături de partenerul tău de viaţă sau intenţiilor de oficializare a relaţiei. 

Leu 
Deşi poate vei avea îndoieli privind capacitatea ta de a gestiona într-un mod eficient responsabilităţile legate de familie, nu este cazul să te tensionezi suplimentar sau să te cramponezi de anumite puncte de vedere. Buna organizare va aduce rezultate bune la serviciu, singurul inconvenient fiind faptul că te poţi refugia prea mult în muncă, în dauna celor dragi. 

Fecioara 
Energia mentală puternică pe care o poţi experimenta astăzi ai putea să o dirijezi către acţiuni cu scop meditativ sau către a filosofa, într-un cadru familiar, dar nu neapărat în intimitatea căminului personal. La serviciu pari a avea mai mult randament în acţiunile tale spre sfârşitul zilei, dar nu-ţi propune să începi ceva nou, doar rezolva chestiunile de rutină. 

Balanţă 
Ambiţiile legate de strategiile tale de viitor te pot face să fi mai puţin maleabil şi mai fixist în opinii, chiar dacă eşti conştient că trebuie să ai cât mai multeîntâlniri în agenda. Deşi vei schimbă multe impresii, nu este însă o zi potrivită pentru a lua hotărâri, aşa că încearcă să aloci mai mult timp familiei şi treburilor organizatorice, mai ales în partea a două a zilei. 

Scorpion 
Carieră este posibil să te stimuleze să dai ce ai mai bun din ţine, dar mai degrabă de teamă de a nu te ridică la înălţimea aşteptărilor tale. Totuşi, ar trebui să ieiîn calcul capacitatea de a fi obiectiv privind acest subiect şi să încerci să fi mai relaxat. Întâlnirile de afaceri şi dialogurile care au o miza pragmatică nu auşanse să dea prea mari rezultate, deci nu îţi seta aşteptări ridicate. 

Săgetător 
Astăzi ar fi indicat să nu te laşi intimidat în exprimarea cu convingere a viziunii personale, deoarece ai capacitatea de face faţă cu succes oricăror provocări denatură intelectuală. Nu e însă obligatoriu că toată lumea să-ţi împărtăşească punctul de vedere şi nu ar trebui să te laşi afectat prea tare. Dacă te decizi să cumperiastăzi ceva, investeşte în obiecte durabile. 

Capricorn 
Deşi poate nu ai suficientă încredere, totuşi o bună atenţie la detalii şi la aspecte mai puţin vizibile te provoacă să-ţi revizuieşti eficient planurile de viitor darşi viabilitatea lor financiară. Atitudinea pragmatică tinde să câştige teren odată cu cea de a doua parte a zilei când te poţi concentra mai bine pe domeniile care au legătură cu poziţia ta în societate. 

Vărsător 
În relaţiile tale care presupun parteneriate importante pentru statutul tău este posibil să fi uşor tensionat de teamă de a nu face erori, dar tocmai acest scepticism îţi este de folos pentru a nu lua decizii pripite. Activitatea intensă de socializare te poate lasă spre sfârşitul zilei fără o cantiate de energie prea mare, de aceea, nu uita să acorzi importanţă timpului dedicat odihnei. 

Peşti 
Faptul că poţi înţelege mai uşor natură umană te face capabil să fi un bun consilier pentru cei ce au nevoie de un sfat sau de o soluţie funcţională. Doreşti ca munca ta să fie vizibilă şi apreciată şi deşi tu ai formată deja o anume părere, e nevoie să accepţi şi felul cum te percep alţii. În a două parte a zilei devii mai atent la validitatea planurilor tale privind viitorul, dar nu lua încă decizii.