Horoscop zilnic LUNI 15 OCTOMBRIE 2018. Aspect astral important intre Venus si Mercur!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 15 OCTOMBRIE 2018; ultima saptamana completa din zodia Balanta 2018 incepe in forta si bine, cu un aspect astral ce sa ne tina cat mai multe zile!

RomaniaTV.net
14 oct. 2018, 20:28
Horoscop zilnic LUNI 15 OCTOMBRIE 2018. Aspect astral important intre Venus si Mercur!

Venus, planeta relatiilor, iubirii si armoniei, retrograd in Scorpion pana pe 31 octombrie, este in conjunctie cu Mercur, planeta gandurilor si comunicarii, care este tot in Scorpion, tot pana pe 31 octombrie.

Aceasta conjunctie dintre cele doua astre ne ofera cel mai potrivit context pentru a spune cuiva cat de mult il iubim si il apreciem. Acum esti in contact cu ce iubesti la o persoana si poti exprima asta mult mai usor decat alta data. Nu are importanta daca simti iubire si apreciere pentru partener, copil, parinte sau coleg de birou.

Ziua ofera ocazia perfecta pentru orice forma de reuniune sau intalnire cu cineva foarte drag sufletului tau, pe care poate nu l-ai vazut de ceva timp. Cadrul creat de Venus si Mercur duce la o dulce armonie si aduna oamenii laolalta. Nu este vorba de intalniri oarecare. Venus este retrograd, reveland o alta fateta a afectiunii tale. Cuvintele pot impacta oamenii intr-o maniera pozitiva.

Fii deschis la idei noi si exploreaza noua emotie din inima ta care tanjeste sa fie exprimata!
Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de LUNI 15 OCTOMBRIE 2018:  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te simti cumva meteodependent azi ? Zambesti daca e soare si esti trist daca sunt nori ? Este prea posibil, dat fiind ce furtuni emotionale ai avut de traversat in ultimul timp. Dureaza sa te recuperezi total din asemenea furtuni. Asa cum stii, nu munca in sine te epuizeaza ci ingrijorarea despre viitor este cea care te stoarce de energie. Da-ti o pauza azi. Dedica-ti sa te odihnesti, sa te recuperezi si sa simti pe cine iubesti cu adevarat.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Exista o predispozitie ca atmosfera de acasa sa fie incarcata cu anumite tensiuni. Ati avut anumite neintelegeri intelectuale ? In tot cazul, se pare ca increderea ta de sine este mai puternica decat oricand acum. Mergi inainte si exprima-ti orice opinii sau plangeri pe care le-ai tinut pentru tine. Insa incearca sa o faci cu delicatete, in special cand vine vorba de familie.   

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Se pare ca sensibilitatea ta este in usoara contradictie cu actiunile tale. Tu continui sa treci prin actiunile curente ale zilei si sa faci ce este planificat de facut, dar se pare ca si cum inima ta nu mai este implicata cu adevarat aici. Nu intreba de ce. Este pentru ca ai muncit mult si ai gandit intens in ultima perioada. Ti-ai atins o limita si este timpul de odihna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.