Horoscop zilnic LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018. Ultima săptămână din Fecioara!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018, ziua ce da startul ultimei saptamani pe care o traim sub zodia Fecioarei 2018. Duminica ne vom pregati sa intram in zodia Balantei.

RomaniaTV.net
16 sept. 2018, 20:07
Horoscop zilnic LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018. Ultima săptămână din Fecioara!

Nu degeaba este Luni. Universul ne ofera energii de la miscarea astrelor aflate in sincronicitate cu timpul si ritmul vietii noastre aici, pe Pamant.

Luna se muta azi din aventurosul Sagetator care a fost tocmai bun pentru zilele de weekend, in Capricorn si este semnalul sa trecem la treaba ca sa ne realizam planurile.
Ai mintea pentru afaceri si munca?

Luna in Capricorn te va ajuta sa o ai. Stai cu ochii pe ce ai de facut, pe unde doresti sa ajungi si fa tot ce poti ca sa iti atingi obiectivele. Aceasta energie ne da un ton realist si orientat spre rezultate pentru aceasta zi, deci cel mai bine iti este daca ai un job la care sa mergi, treburi practice de facut, lucruri de implinit. Desfa-ti aripile, muta-ti mintea de la orice subiect relaxant din timpul weekendului si porneste saptamana! Gandeste mare si fara ezitare! Care iti este urmatoarea tinta, urmatorul vis? Treci la treaba! Asta ne indeamna si sustine Capricornul.

Munca este cu atat mai importanta azi cu cat Luna in Capricorn va fi in conjunctie de muncitorul si tenacele Saturn aflat tot in Capricorn!

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 :

Iata 9 lucruri pe care sa le eviti de acum pana pe 5 octombrie cat timp Venus este in umbra retrograda.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea sa nu fii in totalitate fericit cu toate aspectele vietii tale, dar nici nu stii ce sa faci sa o imbunatatesti. Ai atins un fel de impas. Insa incearca sa privesti lucrurile intr-o lumina obiectiva si nu fii rusinos sa ceri ajutorul prietenilor sau cunostintelor a caror opinie o pretuiesti. Mai devreme sau mai tarziu vei rezolva orice te nemultumeste acum.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ai in fata o zi plina de energie si de vitalitate in care chiar poti sa te debarasezi de orice probleme care ti-au facut viata dificila in ultima vreme. Increderea de sine ar trebui sa iti fie ridicata iar astrele sunt de partea ta, ajutandu-te sa iti atingi orice obiective ti-ai propus pentru azi.   

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

A venit timpul sa capeti o noua perspectiva asupra propriei situatii. Esti pregatit sa iti revezi atitudinea fata de anumiti oameni si anumite evenimente si sa adopti o strategie proaspata in relatia cu ei. Ai incredere in instinctele tale si in viziunile tale si nu vei fi dezamagit. Nu lasa pe toata lumea din jurul tau sa isi bage nasul in treburile tale, sa iti influenteze deciziile. Fa ceea ce consideri ca este bine, pentru ca tu esti cel ce isi asuma raspunderea oricum.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.