Horoscop zilnic LUNI 22 OCTOMBRIE 2018. Mistere aduse de Pluto în viaţa ta!

Iata horoscopul zilei de LUNI 22 OCTOMBRIE 2018 ; incepe ultima saptamana completa in luna octombrie a acestui an. Aceasta saptamana ne aduce, in ordine, Luna plina in Taur precum si intrarea Soarelui din zodia Scorpion. Este o saptamana ravasitoare, intensa si transformatoare prin aceste evenimente astrale dar si prin celelalte din preajma lor.

21 oct. 2018, 19:22
Horoscop zilnic LUNI 22 OCTOMBRIE 2018. Mistere aduse de Pluto în viaţa ta!

Astazi, saptamana incepe cu un tranzit puternic: Mercur, planeta comunicarii si gandurilor, este in sextil cu Pluto, micul astru al viselor, imaginatiei si transformarilor noastre. Pluto a fost retrograd 5 luni si a revenit in miscare directa la finele lunii septembrie.

Mercur sextil cu Pluto adauga adancime si intensitate la ce gandesti si ce rostesti.

Subiecte mai serioase sau misterioase iti vor captiva atentia, deci studiaza si cerceteaza. Mintea poate descoperi secrete adanci. Subiecte precum psihologia, astrologia sau orice implica un mister vor fi mult mai captivante acum.

Un intelect puternic combinat cu o puternica intuitie ne va face mult mai persuasivi cand vorbim cu altii. Putem vinde un mesaj si convinge pe altii cu idei pe care altfel le-ar fi respins cu teama.

Totusi, sa nu abuzam de mintea puternica de azi, profitand de indivizi mai slabi de inger. Desi te poti simti dominator, e bine sa te prezinti lumii neamenintator ci doar convingator.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de LUNI 22 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Marile idei implica actiuni si totusi te poti simti astazi cam rebel si deloc inclinat spre ceva prea complex sau solicitant. Nu te lansa in discutii cheie daca nu te simti total pregatit. Ceva ce te invigoreaza si binedispune, cum ar fi o plimbare cu pas saltat sau un jogging, te pot face sa te simti stapan pe tine, impamantat si capabil sa gestionezi subiecte ce necesita o abordare delicata.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca vrei sa participi intr-un proiect de echipa, va fi nevoie sa arati ca ai intentii serioase. Oamenii se vor bucura sa te aiba alaturi daca esti dispus sa perseverezi prin provocari si curbe sus-jos. Poti totusi ? Daca alegi sa mergi mai departe si sa tii de calea alesa in ciuda unor dificultati initiale, ai putea crea o impresie pozitiva si de durata.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Zilele ce urmeaza sunt tocmai bune sa te focusezi pe subiecte personale sau aspecte de business si sa ai discutii relevante. Insa inainte de asta, poate fi altceva ce trebuie rezolvat. Si pana cand nu faci asta, poate fi dificil sa te concentrezi pe cele mai importante lucruri. Poate ca nu e ceva cine stie ce, ci doar un gand persistent, dar te vei simti mult mai bine dupa ce il vei clarifica. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.