Horoscop zilnic LUNI 30 aprilie 2018. Este momentul pentru a face o reevaluare a activităţilor voastre

Horoscop zilnic 30 aprilie 2018. Este o zi în care veți avea parte de liniște și de relaxare. Ce prevăd astrele pentru ziua de luni 30 aprilie 2018, aveți detalii mai jos.

RomaniaTV.net
29 apr. 2018, 16:41
Horoscop zilnic LUNI 30 aprilie 2018. Este momentul pentru a face o reevaluare a activităţilor voastre

Horoscop 30 aprilie 2018

Berbec

Seara ați putea pleca într-o excursie și aveți ocazia să întâlniți pe cineva care să vă facă să uitați de trecut. Dacă veți continua să vă întâlniți pe fostul, nu ar strica să reevaluați sentimentele și chiar să vă gândiți mai bine la ce veți face.

Taur

Taurul în această zi este drăgut cu persoanele de sex opus. Aveți grijă la flirtat că ați putea avea probleme cu adevărat mari. Este posibil să se lase cu o despărțire dacă vă supărați partenerul.

Gemeni

Primiți vești din străinătate. Este o persoană apropiată care s-a mutat definitiv în afara țării. Dacă nu vă temeți de schimbări ați putea lua decizii care să vă ajute în viitorul apropiat. În același timp, este posibil să pierdeți un coleg sau un prieten, în sensul că veți rupe legătura brusc.

Rac

Veți petrece această zi de luni destul de relaxant. Petreceri, karaoke, grătar cu prietenii, pare că veți avea o zi ieșită din comun, față de o zi de luni obișnuită.

Leu

Este o zi pe care o petreceți în compania rudelor saa a prietenilor. Veți ieși la plimbare în parc sau veți găti ceva bun acasă. În orice situație, veți petrece clipe minunate alături de cei dragi.

Fecioară

Trebuie să vă ândiți serios la viitorul copiilor voștri. Luați în calcul că dacă nu luați o decizie acum, vă veți confunta mai târziu cu anumite probleme. Încercați să vă faceți un plan pe care să-l respectați.

Balanță

La serviciu veți avea o zi încărcată cu ceva probleme cu colaboratorii voștri. Ar fi mai bine să te izolezi sau să nu te enervezi prea tare. De îndată ce ai ajuns acasă, toate probleme par că sunt rezolvate.

Scorpion

Sunteți pe muchie de cuțit astăzi. S-ar putea ca dintr-o discuție banală cu iubitul să ajungeți la o ceartă cruntă. Sunteți cam tensionați și nu prea aveți deloc eleganță. Cel mai bine ar fi să vă găsiți o activitate prin casă care să vă relaxeze.

Săgetător

Faceți astăzi o călătorie neobișnuită și obositoare. Veți găsi un loc minunat, unde să vă încărcați bateriile. Totuși veți avea parte și de momente frumoase, care merită să fie fotografiate sau filmate.

Capricorn

Veți participa la un eveniment cultural sau o expoziție de pictură. Aveți șansa să vă îndrumați și copilul spre artă.

Vărsător

Atenție la prognoza meteo înainte de a pleca de acasă într-o excursie mai lungă. Nu este cazul să mergeți nepregătiți ca să nu vă puteți distra așa cum se cuvine. Eventual, dacă puteți să repogramați excursia în cazul în care sunt ceva probleme, ar fi cea mai bună alegere.

Pești

Vă veți bucura de compania iubitului și veți merge în vizită la alte persoane. Atenție, cu această ocazie este posibil să aflați secrete la care nu v-ați fi așteptat. Nu vă grăbiți să trageți concluzii și nici să judecați!