Horoscop zilnic LUNI 6 AUGUST 2018. Venus se mută în Balanţă. Ce urmează în relaţii?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 6 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie si bun venit in a doua saptamana a lunii august la capatul careia, pe 11 august, are loc ce de-a treia si ultima eclipsa a sezonului, eclipsa partiala de Soare impreuna cu Luna noua in Leu. Este o saptamana plina de evenimente semnificative, din care primul care are loc astazi este tranzitul lui Venus, planeta frumusetii, relatiilor, iubirii, echilibrului in Balanta pana pe 9 septembrie, deci practic inapoi la ea acasa unde se simte cel mai bine.

05 aug. 2018, 19:53
Horoscop zilnic LUNI 6 AUGUST 2018. Venus se mută în Balanţă. Ce urmează în relaţii?

Venus si Balanta sunt facute una pentru cealalta.

De fapt, Venus conduce doua semne zodiacale. Unul este Taurul si celalalt este, desigur, Balanta. Dar in timp ce Taurul activeaza aspectul orientat spre bani al lui Venus, Balanta ii activeaza iubirea!

Combinatia dintre Venus si Balanta este armonioasa in mod natural. Intrucat Balanta este cel mai echilibrat semn zodiacal, adaugarea energiei cooperante a lui Venus aduce si mai multa fericire, corectitudine si serenitate. Balanta intareste natura dulce si calma a lui Venus si ne incurajeaza pe toti sa tindem spre mai multa pace in viata, fie singuri fie impreuna cu altii.

Pentru ca Balanta este asa de preocupata cu corectitudinea si egalitatea, relatiile dezechilibrate se vor simti foarte rau acum si vor fi supuse corectiei spre armonie.

Cumva unul dintre voi doi are sentimente mult mai puternice decat celalalt?

Cumva unul dintre voi pune mai multa munca in parteneriat decat celalalt? Daca da, asta va deveni foarte evident in timpul lui Venus in Balanta. Din fericire, acest tranzit ne si binecuvanteaza cu cooperare si gratie ca sa lucram impreuna pentru schimbari pozitive si un start nou.

Ce iti aduce mai mult Venus in Balanta pentru urmatoarele 3 saptamani, citeste aici.

Ce iti aduce SAPTAMANA VIITOARE 6-12 august in functie de zodie? Iata aici in Horoscopul saptamanal, ultima eclipsa, 7 astre retrograde… haos sau timpul unui nou inceput?

Iata horoscopul zilei de LUNI 6 AUGUST 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate ca ai o dificultate in a-ti impune opiniile in fata altora. Pentru unii, ideile tale sunt prea orientate in jurul tau. Pentru altii, poti parea insensibil intr-o anumita situatie. Fa tot ce poti mai bine sa intelegi ce iti spun ceilalti. Nu fii surprins daca nu primesti valurile de iubire pe care crezi ca le meriti. Este o zi in care sa observi si sa inveti.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fluctuatiile emotionale pe care le poti simti astazi te pot pune intr-o lume a fanteziei. Tine minte ca doar de tine depinde sa iti hranesti aceste vise. Incearca sa nu lasi emotiile mai joase ale zilei sa iti afecteze strategia de a-ti implini viziunile cele mai dragi. Petrece timp singur daca asta te face sa te simti mai bine si nu ceda.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Oamenii din jurul tau sunt delicati si se pot leza usor, deci ai grija cum interactionezi cu ei. Vei vedea ca ei pot vedea dincolo de fatada si pot detecta usor disensiunile. Fii sincer cu privire la opinia ta, indiferent cum crezi ca va fi primita. Aceasta este cea mai buna abordare asupra unei anumite situatii, in special intrucat adevarul va triumfa oricum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO