Horoscop zilnic MARŢI 16 OCTOMBRIE 2018. Luna în Capricorn, ce semn e?

Iata horoscopul zilei de MARTI 16 OCTOMBRIE 2018 ; ultima saptamana completa din zodia Balanta 2018 a inceput in forta si bine, cu un aspect astral benefic : Venus, planeta relatiilor, iubirii si armoniei, retrograd in Scorpion pana pe 31 octombrie, a fost ieri in conjunctie cu Mercur, planeta gandurilor si comunicarii, care este tot in Scorpion.

15 oct. 2018, 20:08
Horoscop zilnic MARŢI 16 OCTOMBRIE 2018. Luna în Capricorn, ce semn e?

Acest context ne ofera cadrul de a ne verbaliza orice sentiment pozitiv, orice iubire, in special in cuplu, dar nu numai.

Insa Luna este in Capricorn si este momentul sa actionam. 

Capricornul este despre a face lucrurile, a le porni, a le duce mai departe, a le termina. El ia totul in serios, mereu tinde spre varf si asa vei fi si tu azi, indiferent cat de mica ar fi treaba de facut.

Luna noua in Balanta de saptamana trecuta ne-a dat o mana de ajutor sa punem  lucrurile cap la cap, sa capatam claritate despre ceea ce vrem in continuare, aducandu-ne in cale noi idei si noi oameni interesanti. Insa acum trebuie sa venim cu planul concret si chiar sa trecem la treaba. Daca nu finalizezi, degeaba visezi.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 16 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Abilitatile tale intuitive ar trebui sa functioneze la cel mai inalt nivel azi. Ai putea primi anumite mesaje cu iz paranormal despre viitorul tau iar asta ti se va parea plin de entuziasm. Acestea pot fi sursa de inspiratie pentru a realiza minuni in unele aspecte ale vietii tale. Fa tot ce poti mai bun din aceasta profetie autoimplinita.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un prieten te poate introduce la o persoana ce te entuziasmeaza si fascineaza, pentru care ai putea simti o puternica atractie fizica. Intalnirea poate fi excelenta, insa ramai calm si obiectiv. Daca sentimentele iti sunt prea evidente, el sau ea isi poate pierde interesul inainte de a se dezvolta orice altceva. Doar fii tu insuti, bucura-te de companie si distreaza-te. Este tot ce ai nevoie acum.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Unele oportunitati si dezvoltari pline de entuziasm in cariera ta te pot face sa te simti pe culmi inalte. Poate ca ai atins un obiectiv de demult sau ai reusit sa simti ca te afli pe drumul cel bun. Orice ar fi, asteapta-te sa primesti felicitari, poate de la cine nu te astepti. Si mai multi bani pot veni. Orice ar fi, meriti ce vine spre tine. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.