Horoscop zilnic MARTI 2 OCTOMBRIE 2018. Zi pentru căutat soluţii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 2 OCTOMBRIE 2018 ; astazi avem o Luna in Rac sub a carui energie gasim curajul si determinarea de a merge mai departe unde ne dorim. Dar ce iti doresti de fapt ? Pentru ce te-ai decis atunci cand Luna a fost plina in Berbec saptamana trecuta ? Acum esti pregatit sa simti dorinta si sa iti hranesti visele pana cand ajung la implinire.

RomaniaTV.net
01 oct. 2018, 20:00
Horoscop zilnic MARTI 2 OCTOMBRIE 2018. Zi pentru căutat soluţii!

Este o zi de Marti ce poate fi frumoasa, pentru ca Luna in Rac a fost in opozitie cu Saturn azi noapte si ne ajuta sa fim pregatiti sa ne punem in practica deciziile recente.

Luna plina de saptamana trecuta ne-a dat curaj sa ne infruntat orice ciudatenie coplesitoare. Acum suntem mai intelepti si pregatiti sa mergem mai departe. Luna in Rac este preocupata de mine si de familia mea, de ce este al meu, de clan, de pamant. Deci asteapta-te sa lucrezi asupra ta mai mult azi. Cauti solutii de care sa beneficieze intregul trib, nu doar tu. Si le vei gasi daca stai cu ochii pe ce vrei si respecti limitele altora.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 2 OCTOMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu iti lasa emotiile sa stea in calea de a face ceva bun cu ziua de azi. Daca nu reusesti sa te intelegi cu oamenii de care ai nevoie in viata ta, vei simti dezamagire. Gaseste asadar o cale sa functioneze orice situatie in care te afli, pentru binele tuturor implicati.

Numerele norocoase ale zilei de azi sunt : 6, 12, 15, 38, 39, 42

Daca le intalnesti oriunde azi, bucura-te. Este un semn de bine.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ziua iti poate fi un roller coaster intre emotii si aspecte practice ale vietii. Miscarile planetelor te predispun sa fii destul de emotional dimineata si tinzi sa judeci si sa apreciezi diverse situatii in functie de emotiile active. Asta poate duce la concluzii eronate desigur, dar noroc ca lucrurile se mai calmeaza spre seara si vei avea o abordare mult mai rece si practica.

Numerele norocoase ale zilei de azi sunt : 4, 22, 23, 31, 32, 46

Daca le intalnesti oriunde azi, bucura-te. Este un semn de bine. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cu filozoful Jupiter drept planeta coordonatoare, tu adori sa vezi tiparele in viata si sa cauti sa gasesti imaginea de ansamblu. Cu adevarat, zilele urmatoare iti poate aduce realizarea ca ceea ce parea un evenimenta aleator este de fapt parte dintr-un proces mare si de anvergura. Avand o influenta astrala de a privi anumite detalii critice, tu poti detine cheia de a intelege aspecte profunde majore ale vietii. Astfel vei ajunge la solutii pozitive din alta abordare.

Numerele norocoase ale zilei de azi sunt : 10, 17, 18, 22, 36, 37

Daca le intalnesti oriunde azi, bucura-te. Este un semn de bine.  

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.