Horoscop zilnic MARŢI 23 OCTOMBRIE 2018. Zi de controlat nervii! Pentru cine?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 23 OCTOMBRIE 2018; este ultima zi din zodia Balantei si ultima zi inainte de Luna plina in Taur de maine. Deja energia zilei este dominata de energia speciala a unei Luni pline in Taur aflata foarte aproape de Soarele care maine intra pentru o luna in Scorpion. Tot in Scorpion se afla acum alte trei planete : Mercur, Jupiter si Venus retrograd. In plus, intra in scena si Uranus, planeta imprevizibilului si surprizelor. Ce zile, ce saptamana! O saptamana ca o calatorie in roller coaster!

22 oct. 2018, 19:30
Horoscop zilnic MARŢI 23 OCTOMBRIE 2018. Zi de controlat nervii! Pentru cine?

Aceasta luna pe care o traim sub influenta dramatica a Scorpionului ne da o noua oportunitate sa ne recalibram dupa ce ne uitam FARA RUSINE la propriul intuneric bine ascuns, la misterele noastre, la adancimile noastre.

Nu putem nega, aceasta energie este una mai densa si profunda, la granita dintre toamna si iarna. Pe masura ce noptile devin mai lungi si ne apropiem de solstitiul de iarna – cea mai lunga noapte din an – pe 22 decembrie, vom putea fi in stare sa ne intalnim noi cu noi insine intr-un spatiu de mai mare sinceritate, dupa calatoria prin sezonul Scorpionului.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 23 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mergi la coafor sau frizerie, fa-ti un masaj, relaxeaza-te, colinda hai hui, aranjeaza-te, bibileste-te… astazi este o zi in care sa iti dai jos o veche „piele” si sa iti pui alta noua plina de iubire si rasfat pentru tine. Doar maine este Luna plina in Taur, zodia simturilor noastre… Si relatiile adevarate beneficiaza de saruturi stralucitoare!

NOU! Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

Iata horoscopul saptamanal 22-28 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ar fi tare bine sa iti tii in frau emotiile negative si sa nu te lasi dominat de sentimente pe care sa le manifesti cine stie cum in exterior. Ramai mai bine intr-un mod de a fi practic si sensibil. Exista un contact mai mare cu femeile pe durata acestei zile. Incearca sa fii cu inima deschisa si plin de farmec. Aceasta atitudine te va ajuta sa te descurci cu orice situatie iti apare si te va ajuta sa iti inchei ziua intr-o nota vesela.

NOU! Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

Iata horoscopul saptamanal 22-28 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o zi in care te preocupa tot felul de situatii cu care se confrunta alti oameni, dar la fel de bine te gandesti destul de mult si cum sa iti cresti statutul social si deci si respectul de sine in societate. Este o zi extrem de profitabila pentru cei ce au afaceri in comertul cu amanuntul, deci profitati din plin de aceasta energie prospera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO