Horoscop zilnic MARŢI 27 martie 2018. Perioadă palpitantă şi cu provocări pentru zodii

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru MARTI 27 martie 2018, a doua zi din saptamana calendaristica si astrala 26 martie – 1 aprilie 2016, o saptamana in care Mercur este instalat retrograd pana pe 14 aprilie; este ultima saptamana a lunii martie si  prima saptamana de dupa schimbarea la ora de vara si totodata cea in care asteptam marele eveniment al finalului de martie, Luna plina albastra din 31 martie 2018.

26 mart. 2018, 20:13
Horoscop zilnic MARŢI 27 martie 2018. Perioadă palpitantă şi cu provocări pentru zodii

Asadar, iata-ne cu totii intr-o noua saptamana palpitanta si plina de provocari, experiente si emotii, in care suntem sustinuti de astre pentru a ne trai experientele si implini destinele.

In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor. 

Poti citi aici: A inceput zodia Berbecului! Ce inseamna pentru zodia ta? 5 moduri sa profiti de zodia Berbecului pentru binele tau. 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te poti astepta ca energia planetelor sa iti creasca gradul de constiinta sociala. Poti fi preocupat de ganduri despre o persoana fara adapost vazuta pe strada sau de un program umanitar a carui reclama ai vazut-o la tv. Poti reflecta la propria ta conexiune si responsabilitate umanitara in viata. De ce sa nu pui deoparte o suma cat de mica lunar pentru o donatie caritabila la alegerea ta ? Daca simti acest imbold, nu ezita sa actionezi. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ti se poate cere sa iti inghiti mandria si sa cedezi in fata vointei altcuiva, ceea ce poate fi dificil pentru tine de facut. Incearca sa te concentrezi la motivele pentru care nu strica sa dai dovada de putina obedienta si dizolva-ti frustrarea facand cativa pasi in aer liber. Asteapta-te sa primesti vesti bune din alta sursa ce te vor ajuta sa te calmezi. Relaxeaza-te seara cu un grup de prieteni ce te sustin neconditionat. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Energia planetelor fac ca aceasta zi sa fie buna mai degraba pentru contemplare decat pentru actiune. Daca simti nevoia sa cumperi ceva, nu o face. Amana-ti deciziile majore. Daca esti prins intr-un conflict la munca, nu lua partea nimanui, ramai observator. Spune oricui ii cere opinia ca ai nevoie de timp ca sa te gandesti. Ia in calcul sa iti pui deoparte o ora pentru meditatie. Cuvantul pentru astazi este zen.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO