Horoscop zilnic MARŢI 9 OCTOMBRIE 2018. Astăzi avem Luna Nouă în Balanţă!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 9 OCTOMBRIE 2018 ; astazi, Luna este Noua in Balanta si suntem deja in plina stare de spirit Venus retrograd. Nu ai inceput sa observi deja anumite relatii cum ridica anumite situatii sau probleme ?

08 oct. 2018, 20:01
Horoscop zilnic MARŢI 9 OCTOMBRIE 2018. Astăzi avem Luna Nouă în Balanţă!

Daca da, nu te teme de Venus retrograd ci foloseste aceasta mare ocazie sa revezi cum gandesti despre o relatie, o persoana, despre tine in raport cu o relatie sau persoana. Daca e loc de indreptat spre mai binele tuturor, Venus va pune lanterna pe ce e nevoie ca sa poti vedea ce e de vazut. Totul ca sa reusesti sa inveti sa traiesti mai conectat cu ce vrea inima ta, fie ca e vorba de viata personala, profesionala, financiara sau propria relatie cu sine.

Iata horoscopul pentru Venus retrograd 2018 si cum te impacteaza in functie de zodie!

 Avem acum Luna Noua in Balanta ce marcheaza adevaratul start al toamnei si un an nou proaspat de munca pana in toamna anului urmator. Tot ce a ramas neclar si nefinalizat va fi readus in atentie. Luna Noua in Balanta ne reaseaza prioritatile. Praful zilelor de vara s-a asezat de acum si punctul de focus iti poate fi o relatie importanta sau un parteneriat de business. Exista ceva foarte aproape si important pentru inima ta ce nu mai poate fi ignorat. Este timpul sa il privesti in ochi si sa decizi in ce sens doresti sa il transformi.

Luna Noua este mereu conectata cu noi inceputuri, dar intrucat coordonatorul acestei Luni Noi, Venus, este retrograd, acest nou inceput este cumva conectat cu trecutul. Dar nu e despre a inchide capitole, ci a deschide altele noi prin transformare.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 9 OCTOMBRIE  2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Conecteaza-te cu cei care te ridica pe umerii lor si iti incurajeaza fanteziile azi, in loc cu cei care incearca sa te aduca cu picioarele pe pamant. Este nevoie ca tu sa stralucesti mai puternic decat de obicei si nu este niciun motiv pentru care acest vis sa nu se implineasca. Totul va iesi splendid pentru tine cat timp cat te aliniezi cu oamenii admirabili si cu cauzele nobile, deci cu o vibratie ridicata a vietii. Cine se aseamana se aduna.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti aproape in punctul de a completa o miscare majora de vreun fel. Prima reactie poate sa fie sa ramai in stare solitara ca sa deliberezi pro si contra pentru fiecare situatie. Nu iti incarca capul cu prea multe detalii. Priveste imaginea de ansamblu. Poate ca vei gasi raspunsul cautat intr-o plimbare. In acel timp iti cureti si mintea de galagia inutila.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta este una din acele zile in care te vei plimba si la un moment dat poti auzi o muzica venind de la un artist de pe strada sau de undeva, pur si simplu. Dintr-o data, picioarele incep sa ti se miste si in curand dansezi. Te simti in dispozitia de a continua asa tot drumul si sa iti fie greu sa te opresti. Asta inseamna sa iti simti inima si sa traiesti spontan dupa ritmul vietii. In locul muzicii poate fi orice altceva spontan si frumos, desigur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO