Horoscop zilnic MIERCURI 1 AUGUST 2018. Luna august începe în forţă!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 1 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie si bun venit in luna august!

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 20:06
Horoscop zilnic MIERCURI 1 AUGUST 2018. Luna august începe în forţă!

Luna se imbarca direct in Berbec astazi si ceva exploziv se poate intampla ! Este un start puternic al lunii august, deci ia-ti capa de super-erou si pregateste-te pentru o luna senzationala in care cel putin 8 aspecte astrale importante iti vor redefini viata si prioritatile.

Luna in Berbec de azi iti aduce o buna parte din energia Berbecului care iti va prinde bine dupa zilele mai linistite si visatoare de care am avut parte dupa celebra eclipsa totala de Luna plina de Vineri 27 iulie. Niciunui semn zodiacal nu ii place asa de mult sa aiba parte de lucruri proaspete si noi precum Berbecul.

Nimanui nu ii place sa fie primul si cel mai grozav decat Berbecului.

Cat de mare este sincronicitatea Universului ca in prima zi a lunii august – o luna ce contine o noua eclipsa solara – sa avem parte de energia unui nou inceput adusa de Berbec!

Marte, conducatorul Berbecului, este tot retrograd asa ca inca sunt aspecte vechi asupra carora trebuie sa lucram. Daca este ceva fata de care esti rebel sau esti dornic sa schimbi, sau vociferezi cu neplacere, acum este momentul sa te clarifici. Sunt multe surprize pregatite. Sunt schimbari la orizont pentru ca Marte retrograd va fi in careu cu Uranus pe 2 august.

Insa pentru astazi, este cazul sa sarim drepti si sa ne activam energia, lucrurile se vor misca repede, Luna este in Berbec, este un nou inceput din multe puncte de vedere!

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 1 AUGUST 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscopul saptamanii este aici.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Inca te incearca sentimentul de a dori sa te ascunzi sub asternut. Ti se pare ca nimeni nu iti tine spatele. Daca simti ca traversezi o perioada dificila, cel mai bine este sa iti fii propria companie agreabila si evita oameni si situatii care te pot irita.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai tot avut de rezolvat probleme si te simti obosit. Drept rezultat, ai tendinta sa arunci vina pe cei dragi pentru tot ce nu iti convine. Ai grija sa nu escaladeze tensiunile azi. Daca privesti mai cu atentie, nu este vina nimanui, oamenii din jurul tau nu sunt de vina si nici tu. Asa este viata uneori. Se mai intampla lucruri ce cauzeaza stres si depinde de tine sa schimbi energia si sa corectezi situatia.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti avea in maini raspunderi si lucruri de facut care sunt suficient de importante incat sa iti ia toate rezervele de energie ca sa te misti repede. Poti avea o dificultate in comunicarea cu cei dragi, ba chiar sa fii ciudat cu ei. In confuzia aceasta, e mai bine sa eviti decizii majore azi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO