Horoscop zilnic MIERCURI 11 IULIE 2018. Destinul aduce o energie nouă!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 11 iulie 2018 pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 19:17
Horoscop zilnic MIERCURI 11 IULIE 2018. Destinul aduce o energie nouă!

Astazi, planeta iubirii Venus face un aspect astral armonios de trigon cu Uranus si Saturn. Intrucat aceste aspecte au loc in apropiere de eclipsa solara din Rac, apare un sentiment in aer ca si cum „nu ma pot abtine din a iubi”. Ai putea simtic ca sunt forte mai mari in joc care iti ghideaza inima spre necunoscut. Te poti astepta la iubiri predestinate, la intalniri neasteptate sau la sentimente adanci emotionale care iti pot intoarce viata cu susul in jos. 

Pregateste-te asadar sa te urci intr-un carusel cu surprize si entuziasm! 

Esti gata de o aventura? Iti doresti ceva ce crezi ca nu poti obtine? Inima iti bate mai tare pe masura ce emotii noi iti inunda sistemul. Fa ceva diferit cu ziua de azi. Cheltuie mai mult, macar azi. Uita de ce e normal, macar azi. 

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 11 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:  

Iata aici Horoscopul SAPTAMANAL 9-15 iulie. Vin 3 evenimente mari! SuperLuna Noua si vesti bune!    

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi va fi o zi placuta pentru tine, in care ceea ce ti-ai planificat incepe in sfarsit sa devina realitate. Te simti fericit si inaltat, sustinut si iubit.   

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Evenimentele ultimelor luni, combinate cu presiunes si confuzia adusa de ele, te-au mentinut intr-o stare de incordare. Daca cumva ai atins un impas, pregateste-te pentru claritatea adusa de aceste noi energii. Cu sustinerea celor dragi si cu mintea mai limpede, acum vei gasi solutiile cele mai potrivite. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

s-au intamplat suficient de multe lucruri solicitante si ai fost stresat. Dar de fapt acum poti vedea totul mult mai obiectiv. Uita-te detasat la tot ce este in fata ta si la adevarata semnificatie a asa ziselor probleme. Acum iti poti aduna toata logica si intelepciunea ca sa vezi darul din spatele lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.