Horoscop zilnic MIERCURI 15 AUGUST 2018. Fii cu cei dragi astăzi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 15 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie.

14 aug. 2018, 19:04
Horoscop zilnic MIERCURI 15 AUGUST 2018. Fii cu cei dragi astăzi!

Astazi, Luna este tot in Balanta si creaza asupra oamenilor o perioada de constientizare si o preocupare de a avea echilibru si armonie in viata, intre sine si restul oamenilor din jur. Devenim mai constienti despre nevoile si dorintele altor oameni. Universul ne trimite prin astre acest mesaj : nu esti singur pe lume, uita-te la cei din jur, cu ce ii poti ajuta?

Este o zi buna pentru reuniuni in parteneriate si pentru consolidarea prieteniilor.

Acum poti vedea toate partile dintr-un conflict insa nu te poti decide care este varianta de echilibru, pentru ca Luna in Balanta te face sa te duci ba inainte ba inapoi, fara sa te poti decide usor.

Cu Luna in Balanta ….

  •  –        este ideal sa petreci timp calitativ cu persoana iubita. Arata-i ca este apreciat, fa-i mancarea favorita, creaza o atmosfera romantica. Daca esti singur, participa la energia Lunii in Balanta invitand un bun prieten sau un partener de afaceri la restaurant.
  • –        Aranjeaza-te si participa in afara casei la o petrecere sau reuniune sociala.
  • –        Du-te la teatru, expozitii, film, oriunde unde oamenii se aduna ca sa vada creatii, sa vada frumosul.
  • –        Creaza ceva frumos la tine in casa.
  • –        Mediteaza
  • –        Cumpara-ti haine frumoase.
  • –        Propune-ti sa ajungi la un echilibru intr-o chestiune conflictuala
  • –        Rasfata-te pe tine, rasfata-ti iubita sau iubitul.

Iata asadar care sunt mesajele de ghidare pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 15 AUGUST 2018 :

 Iata aici Horoscopul saptamanal 13-19 august!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Universul te ghideaza sa faci anumite schimbari indicate intr-un anumit domeniu. Poti primi idei din exterior care sa iti trezeasca creativitatea. Si interesele tale artistice si intelectuale pot cunoaste noi dimensiuni si te pot deschide la noi oportunitati. Te-ai putea juca cu ideea unei calatorii, poate cu scopul de a invata ceva nou.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poate veni pe calea ta o suma de bani diferita fata de ce castigi de obicei. Poate fi sub forma de bonus sau cadou de la cineva. Ai putea sa o pui la produs ceva frumos pentru casa ta, poate reparatii, remodelari sau redecorari. Chiar daca la inceput ti se pare un proiect obositor, ai sa vezi ca in afara de bani, ai si energie si entuziasm.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pot avea loc unele schimbari vaste in comunitatea ta. In marea lor majoritate sunt pozitive. Vestile se imprastie repede si ai putea auzi o informatie importanta din mai multe surse, ziare, net, conversatii pe strada. Nivelul de entuziasm este destul de ridicat si ai putea fi si tu prins in el. Fii pregatit pentru niste surprize.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO