Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 2 IUNIE 2018. Venus din Rac agită iar spiritele în relaţii! Află cum e în cazul tău!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilnic pentru SAMBATA 2 iunie 2018, prima zi din weekendul lunii iunie 2018 in care Luna in descrestere este in Capricorn, dupa ce marti a oferit un superb spectacol de Luna plina.

01 iun. 2018, 19:48
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 2 IUNIE 2018. Venus din Rac agită iar spiritele în relaţii! Află cum e în cazul tău!

Separat de acest tranzit al Lunii, sambata 2 iunie are loc un tranzit special care ne resuscita intr-o forma sau alta energiile din relatia amoroasa. 

Insa acum, Venus face un trigon cu Neptun. Trigonul este un aspect astrologic benefic in care cele doua planete isi potenteaza reciproc punctele forte si le trimit si asupra pamantenilor. Venus in trigon cu Neptun impacteaza doua zone majore ale vietii tale, relatiile afective si creativitatea ta.

Viata ta amoroasa este importanta in acest tranzit iar afectiunea calda si blanda este in centrul scenei. Din cauza nevoii de pace, liniste si armonie a acestui tranzit, este posibil fie sa ai neintelegeri cu un partener mai agitat sau agresiv, fie sa iti idealizezi iubirea deci sa fii dezamagit ca nu se potriveste cu idealurile tale inalte. 

Asadar, timpul este perfect pentru romantism, relaxare si visat cu ochii deschisi. 

In afara de a avea fantezii despre un iubit ideal, poti sa pui mana concret pe orice proiect creativ. Viata ta amoroasa va beneficia de un flux suplimentar de tandrete.

Acest tranzit nu indica neaparat sex fierbinte ci mai degraba atingere tandra si afectuoasa. Acum este mai importanta conexiunea cu partenerul la un nivel spiritual sufletesc. 

Acum ti se activeaza simtul compasiunii si dorinta sa poti ajuta pe cineva. Esti mai inclinat sa vrei sa impartasesti din energia ta prin compasiune, empatie si simpatie. 

Un alt mod de a beneficia din plin de aceasta energie astrala este sa te uiti la filme, sa fii o gazda excelenta, sa vizitezi prieteni care nu sunt in apele lor si sa iti infrumusetezi locurile din jur. Orice care nu necesita un efort fizic prea mare este foarte bine. Chiar si mai bine, ceva care te si relaxeaza, care este si frumos si distractiv si amuzant pentru tine. 

Bun venit, luna iunie! 

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 2 iunie 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Alinierea astrelor de azi poate agita unele lucruri in viata ta amoroasa, mai ales daca ai devenit prea multumit de sine in ultimul timp. Daca tu si partenerul, curent sau viitor, ati avut nevoie de o provocare care sa va determine sa lucrati impreuna si sa va activati resursele reciproc, inseamna ca veti gasi o oferta a unei oportunitati reale ce pare raspunsul unui vis. Tot inainte!

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca dai o petrecere, poti fi surprins sa iti vina un musafir neinvitat. Aspectul astral implica ca cineva pe care nu ai vazut demult sa decida ca doreste sa revigoreze relatia. Orice s-a intampla, nu te poti opune intensitatii emotiei pe care o simti, oricat de mult negi sau parezi.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aspectul astral de azi te poate pune in situatia de a lua o decizie rapida, una pentru care nu te simti pregatit inca sa o iei. Este vorba de viata ta de iubire si simtul de a te comite relatiei si poate ca nu ne simtim niciodata cu adevarat pregatiti pentru asemenea tip de alegere. Oricum, este nevoie sa alegi intre ceva si altceva, deci asculta-ti inima.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.