Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 23 IUNIE 2018. Începe magia Lunii în Scorpion!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 23 iunie 2018 pentru fiecare zodie. In acest weekend sunt zile cu Luna in Scorpion si cu Mercur in opozitie cu intunecatul Pluto in Capricorn, dand un aer misterios greu de ratat. Te simti ca si cum te joci de-a detectivul? Activitatile imbibate de suspiciune pot fi la ordinea zilei, la fel si discutii ce vizeaza ideea de conspiratii. Inainte de a te adanci si mai mult, trage adanc aer in piept si citeste-ti horoscopul zilei de Sambata.

22 iun. 2018, 20:11
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 23 IUNIE 2018. Începe magia Lunii în Scorpion!

Este posibil ca seara trecuta sa fi iesit din zona de confort si sa fi incercat ceva nou. 

Daca este asa, multumeste Soarelui si lui Uranus pentru asta, mai ales daca a fost frumos si diferit. Dar acum pregateste-te sa te scufunzi adanc si sa cunosti ceva sau pe cineva cu adevarat. Mercur in Rac este in opozitie cu Pluto in Capricorn si asta te poate face un pic paranoic.

Crezi ca fiecare cuvant are in spate un mesaj ascuns? Crezi ca exista o amenintare la fiecare colt? Exista o baza astrologica pentru intensitatea serii si este din pricina lui Mercur, Pluto si a Lunii in Scorpion ce ne promit o noapte magica. Discutiile contradictorii vor ajunge, cel mai probabil, in pat unde va puteti impaca sau nu.

Relatiile pot fi complicate pe alocuri, cu momente de tensiune in iubire. Nu poti iesi din aceste situatii decat mergand prin ele pana in cealalta parte. Poti trai momente intense sus si jos. Dispozitia generala insa este impaciuitoare si iertatoare, din pricina Lunii, a lui Jupiter si Neptun. Fie, lasa sa fie ce este, pare ca iti zici.

Spune multumesc pentru toata dragostea si pentru toate emotiile, din ele este facuta viata. Lasa Soarele in Rac sa aduca vindecare unde si daca este cazul. Da la o parte orice bandaj peste o rana pe care crezi ca o ai. Nu o ai. Viata este frumoasa si merita traita pur si simplu! 

Iata Horoscopul de weekend 22-24 iunie cu Luna in Scorpion. 

Citeste aici Cum iti merge sub zodia Racului in functie de zodie. 

Iata cum stai azi SAMBATA 23 iunie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale: 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie) 

Incet in lent functioneaza de multe ori mai bine decat repede si grabit. Deci nu forta lucrurile. Orice problema sau neintelegere vor fi in curand clarificate. Randuri randuri de oboseala recenta pot fi indicatori ca sistemul este suprasolicitat. Nu crezi ca ar fi bine sa te odihnesti? 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai) 

Emotiile te pot domina astazi si poti incepe sa simti melancolie, in special dupa-amiaza. Gandirea pozitiva este acum totul ! Ai face bine sa petreci timpul cu prieteni si oameni dragi, sa discuti ce ai in minte si sa gasiti solutii pozitive impreuna. Incearca sa duci sfatul lor la inima. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie) 

Curajul si indrazneala iti aduc succes astazi. Poti excela la aproape orice iti pui in minte, cat timp iti aduci energia si optimismul in ecuatie precum si zambetul minunat. Trebuie sa arati o mai mare flexibilitate si sa lasi anumite subiecte spre a fi discutate cu prietenii si membrii de familie. Fii sensibil in comunicarea ta cu ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.