Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 28 IULIE 2018. Cum se simte ziua după eclipsa totală de luna plină?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 28 IULIE 2018 pentru fiecare zodie. Universul poate impacheta multe intr-un singur weekend si sunt sanse ca inca sa compilam in urma revelatiilor socante pe care fiecare le-a avut cu doar cateva ore in urma cand a avut loc eclipsa totala de Luna plina sangerie in Varsator.

27 iul. 2018, 19:57
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 28 IULIE 2018. Cum se simte ziua după eclipsa totală de luna plină?

Astazi, Venus este in trigon cu Pluto si asta nu este cea mai relaxanta influenta. Relatiile sunt intense, transformatoare, este totul sau nimic ! Pe masura ce Soarele este cat pe ce sa se conecteze cu punctele de eclipsa, exista ceva important in Univers care isi face strigarea pentru fiecare.

Eclipsele intotdeauna creeaza un vacuum.

Te poti simti ciudat de calm sau ciudat de fricos, in timp ce tensiunile exista in interior. Pe masura ce iesi de sub vraja eclipsei, poti simti cum creste temperatura din nou pe un subiect, daca nu l-ai lucrat inca si nu ti-ai schimbat perspectiva sau abordarea pe ce te infuria pana acum. Eclipsele iti intind efectul mult timp si vei descoperi asta, dar totul la momentul potrivit. Daca ceva in tine a rezonat si ai inceput sa vezi noul adevar, el se va desfasura in fata ta in saptamanile si lunile urmatoare. 

Da-ti timp sa te recuperezi din intensitatea eclipsei totale de luna plina. Fii drept, corect, cooperant dar fara sa fii pisalog, insistent sau lipsit de discretie. Daca faci asa, te vei putea bucura de bogatia acestei energii si iti vei consolida si mai mult cu cineva.  

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 28 IULIE 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te asteapta o zi minunata. Vei intalni oameni ce se vor dovedi de incredere si sprijin de baza in viitor. Iti doresti si reusesti sa gandesti si sa muncesti perfect. Pentru asta, trebuie sa ramai cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, deci foarte practic si cerebral.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi va fi o zi optimista pentru tine si cu o buna portie de visat cu ochii deschisi. Vei avea o atitudine de subordonare si cooperare la munca, urmand orbeste ce ti se cere sau sfaturile prietenilor sau colegilor. Chiar daca va exista o oarecare tensiune sau probleme in domeniul muncii, ele vor trece iar seara te gaseste inapoi la starea de confort a casei tale dragi.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o zi fantastica sa intri in tot felul de parteneriate. Este o zi pentru a crea legaturi cu prieteni apropiati, sa deschizi conturi comune, sa pui la cale dealuri si sa faci planuri pentru un viitor bun. Vei fi in top in aproape orice faci. Daca cumva esti interesat de noi studii, azi poti lua o decizie bazata pe o buna informare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.