Horoscop zilnic VINERI 12 OCTOMBRIE 2018. Un dublu tranzit foarte important! Ce pierdem, ce se transformă, ce apare nou?

Horoscop  zilnic. Iată horoscopul zilei de VINERI 12 OCTOMBRIE 2018 ; astăzi are loc un dublu eveniment astral: Soarele este în cuadratură cu Pluto iar Mercur, proaspăt intrat în Scorpion, este în sextil cu Saturn. Ce înseamnă asta pentru noi?

11 oct. 2018, 19:57
Horoscop zilnic VINERI 12 OCTOMBRIE 2018. Un dublu tranzit foarte important! Ce pierdem, ce se transformă, ce apare nou?

Soarele in cuadratura cu Pluto este un tranzit puternic dar nu neaparat unul placut. Pluto are una din cele mai puternice energii din sistemul solar, iar temele pe care le aduce sunt transformare si metamorfoza. Ele sunt dificil de digerat uneori, insa orice agita aceasta planeta pentru noi, este necesar.

Pluto intotdeauna actioneaza pentru binele nostru si pentru binele tuturor.

El rearanjeaza si ia inapoi, dar tot el da nastere la nou si aduce innoirea necesara.

Singurul lucru de care ii pasa lui Pluto este daca ne agatam de ceva ce nu mai este bun pentru noi. Deseori, refuzam sa ingropam ceea ce este deja mort. Stam cu mortul (situatia, relatia), incercam o resuscitare pentru a readuce la viata ca sa fie ce era candva. Dar atunci cand ceva, o relatie sau o iubire, a murit, nu mai avem cum sa o aducem inapoi la ce era. Da, in viata trebuie sa trecem prin mai multe asemenea faze de moarte a relatiilor variate, in care ceva se inchide ca altceva nou sa inceapa.

In acest tranzit, Pluto ne da niste suturi puternice in zonele cele mai apropiate noua prin care am ajuns sa ne definim.

El vrea sa ia ce valori avem si sa le transforme in mai bine. El vrea sa ia ce avem si sa multiplice.

Totusi, mai este si al doilea tranzit, Mercur in Scorpion sextil cu Saturn in Capricorn, ce vine sa ne ajute ca sa manifestam energia lui Pluto.

Mercur este planeta ce ne guverneaza comunicarea si cum suntem in stare sa luam ceea ce simtim si sa procesam in cuvinte ce exprima emotii si dorinte. In Scorpion, lui Mercur ii pasa de adevar – nu cel relativ, posibil, cu cel absolut si adanc.

Citeste si: Mercur intra in Scorpion ! Din 10 octombrie 2018, DISCUTII intense, adanci, SECRETE expuse! Totul sau NIMIC! Ce ai de facut?

Mercur ne ajuta acum sa vedem adevarul din orice situatie sau circumstanta ca sa putem sa mergem prin el cu mai multa usurinta.

Un important aspect al acestui tranzit este ca vom vedea capitole vechi karmice cum ajung la un final. Saturn este si el in scena, si cand vedem lordul timpului si al karmei in combinatie cu Pluto, inseamna ca este timpul sa mergem mai departe din tipare vechi si care nu mai sunt valabile care au fost aici ca sa ne serveasca o lectie karmica sau sa curete anumite legaturi din vieti trecute.

Nu trebuie sa traim in suferinta. Nu trebuie sa traim cu durerea dezamagirilor sau al esecurilor personale. Dar nimeni nu ne poate salva pentru ca daca vrem ajutor, suntem singurii in masura pentru asta !

In acest tranzit, ne putem astepta la mari schimbari, sa spunem adio acelor situatii si oameni pe care trebuie sa ii lasam in spate, sa fim inspirati sa lasam deoparte vechi teme de viata si sa ne alegem pe noi insine. Este sansa sa ne alegem propria fericire, propria valoare si visele pe care le avem pentru noi.

Acesta nu e un tranzit in care sa ne focusam pe ce pierdem ci pe tot ceea ce avem de castigat daca ne alegem pe noi insine.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de VINERI 12 OCTOMBRIE 2018:

Iata horoscopul pentru Venus retrograd 2018 si cum te impacteaza in functie de zodie!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti in general conectat bine la scopurile tale si stii incotro te indrepti. Insa chiar si asa, ca sa fii cu adevarat fericit, ceva poate ca are nevoie sa se schimbe. Ii poti intreba pe altii opinia lor, dar simti ca facand asa ai putea avea parte de presiune sa iei in calcul ideile lor. Zilele care vin te inspuira sa te gandesti cu atentie la tot, pentru ca ceea ce pare de dorit acum, poate sa nu mai fie valabil saptamana viitoare.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

 Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca doresti sa captezi atentia altei persoane, atunci ai putea pune problema unui ultimatum. Insa este bine sa fii prudent. Este real ca unele subiecte chiar impun nevoia unei discutii, deci sa incurajezi asta poate fi un bun pas pentru rezolvarea unei dileme. Este mai bine sa te gandesti de mai multe ori ceea ce ai de gand sa spui, in loc doar sa te arunci cu capul in fata si cine stie ce sa iasa.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca esti dornic si nerabdator sa explorezi o oportunitate, sunt anumite aspecte pe care ar putea fi nevoie sa le depasesti. Orice iti blocheaza progresul poate fi cauzat de amintiri captive in mintea subconstienta care te-au tinut subtil pe loc. Chiar si asa, optiuni pline de entuziasm te pot astepta dupa ce iei decizia sa lucrezi asupra acestor aspecte si sa lasi trecutul in urma.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.